05 November 2012

Anniversary Dinner

Semalam we all keje actually. Kat terengganu kan hari ahad adalah hari bekerja. Takde plan ape2 pon utk celebrate Anniversary. 

En Suami balik keje, ajak gi makan berdua.. Disebabkan saye ni suke sgt western food, die suggest gi makan kat Hola West. Dekat je ngan rumah, sepanjang pantai Sura tu je.. Selama ni pon saye tak pernah perasan ade restoren ni..

Owner Hola West ni, letcurer UiTM..Madam Aisyah namenye (Ngajar English.. tu pasal la suke western2 ni)  Menu die simple2 je, Kedai nye pon kecik comel je.. Ala2 cowboy gitu. Self service. Kene beratur order sendri.. Kalau nak minum air panas pon kene pilih sendri sachet 3 in 1 tu n kacau sendri ngn air panas. hehe


Ni la rupe Hola West nih. Memang kecik je, kalu saye tak tau kedai ni serve western food, sure ingat kedai kopi nelayan hape ntah ni.. Tapi ramai tau org singgah makan. Yela pon, kat Dungun ni mane la ade sangat restoren western kan.


Ok la food die, sedap. Terase nak try Hola Burger tu, maybe next time. This time saye just order Beef Grill & Berry Splash. Sedap gak air Berry splash tu, Aiskrim soda dicampur ngn jus strawberry, siap ade buah strawberry potong lagi. (tak amik gambar pulak). Serve lak dlm botol gitu..


Ni contoh air die.. ni namenye Harimau Malaya, 

  
Ni air Incredible Ida.. hehe, hebat tul name die. (Tak minum pon air ni, amik gambar dr FB die)

Antara menu lain yg ade, Lasagna, Olio prawn, Spagetti, Grilled Lamb, Chicken, Roti John (yang dah di westernkan) and, Burger and ade lagi a few. Harge pon ok la. Air die sedap2 RM5 je. Yang Grill2 ni RM15 je.. Hola Burger (signaure dish die) RM8.20 rasenye.


Ni muke yang terover flash. Lighting tempat ni tak berape nak cerah. nyamuk pon banyak. hehehe.

Kalau sesape nak try western food kat dungun dgn suasana yg cosy mengadap laut, boleh la try Hola West ni..

No comments:

Blog Widget by LinkWithin