30 November 2012

Resipi Baked Carbonara Meatball Afzan Style

Semalam lepas upload gambar Meatball Carbonara ni, ramai pulak tanye resipi kat FB.. Ok, ni saye share ye.

Sedap and senang je nak buat. Hehe, ala-ala Meatball kat Pizza Hut. Hehe

Resipi ni untuk 2 orang makan sampai kenyang. Kalau 3 orang, maybe tak berape cukup. :)

Bahan- Bahannye:
  • 1 Tin Sos Prego Carbonara Mushroom
  • 200 Gram Daging / Ayam kisar (Kalau beli yang ramlee tu, die ade 2 keping dalam satu pek, pakai sekeping je)
  • Separuh biji Bawang Besar - Dipotong dadu (kalau suke byk bawang, boleh taruk sebijik)
  • Sebiji Capsicum Hijau - dipotong dadu
  • separuh tin cendawan butang - di hiris atau potong kecik2 (kalau suke cendawan banyak, letak la setin pon)
  • Cheese (Parmesan yang dah siap parut / Mozarela cheese / atau cheese sekeping tu pon boleh)
  • Sedikit susu segar (dalam separuh cawan) kalau takde, takpe.
  • 2-3 bijik bawang putih dihiris2
  • Bebola daging (frozen) yang dah direbus atau direndam air panas.


Cara masak:

1) Tumis bawang putih dan bawang besar
2) Masukkan ayam/ daging kisar dlm tummisan tadi. Kacau2 sampai ayam/ daging kisar masak.
3) Letakkan cendawan butang dan capsicum
4) Masukkan sos Prego, kacau-kacau sampai mendidih, tambah sket susu segar bagi tambah kuah
5) Boleh tambah daun parsley bagi naik bau.
5)Skang nak bakar, aturkan meatball dlm bekas, tuang kuah yg dah dimasak tadi atas meatball dan parut / letak cheese di atas nya. Lagi banyak cheese, lagi nampak cantik bile bakar, nampak cheese tu garing.
6) Bakar 5 minit, siap!


Meatball Carbonara yang ditabur  Mozarela Cheese parut sebelum dibakar

Rupa carbonara Meatball ni baru keluar dari oven. Ade efek cheese bertali2 bile angkat ngan sudu.

 Makan panas2 sedap!!!

PS: Actually, kalau ko tak nak taruk ayam kisar pon boleh. Care org bujang adelah, Sos Prego semate2 dikacau smpai mendidih, then tuang je atas meat ball, then letak cheese, then bakar. Pon boleh juge   

29 November 2012

Khasiat air Berozon dan Mandi Ozon

Ok, sebelum ni saye ade mention pasal Biozone tu boleh buat Mandi Ozon kan? 
Read HERE

Ade tau, orang SMS tanye, "Mandi Ozon tu untuk ape? kalau berendam dalam bath tub, lemak2 akan keluar ke? boleh kurus ke?"
 Hehe, Bukan untuk kurus la sayang.. untuk kesihatan..

Dengan menggunakan Biozone, anda boleh ozonkan air yang nak digunakan untuk mandi tu (seelok-eloknya gune Bath tub - coz biasanya bath tub ni jenis seramik)
 Tak boleh mengozonkan air dalam bekas plastik ye, nanti ade tindak balas yang boleh membebaskan bahan kimia plastik tu dalam air ozon kite lak
 Kalau setakat nak guna untuk cuci muka atau cuci tempat luka, just guna bekas kecik jela kan. Boleh guna bekas kaca atau stainless steel ke..
 
Air yang telah diozonkan berkeupayaan sebagai
DETOKSIFIKASI, PENSTERILAN & PENGHAPUS BAU 

selain mempunyai fungsi ‘Healing Therapy’ yang hebat.

Manfaat air ber ozon:

MANDI
  • Hilangkan bau badan
  • Seimbangkan PH kulit  
  • Bagi rase segar badan

CUCI MUKA
  • Air ozon boleh bertindak sebagai antiseptik, so boleh bunuh bakteria kat jerawat2 yang muncul di muka
  • Lepas cuci muka guna pencuci muka, bilas la dengan air berozon, agar dapat meneutralkan balik kesan kimia dari sabun, krim atau pencuci muka tu
  
BERUS GIGI
  • Gunakan air berozon untuk kumur atau gosok gigi. 
  • Boleh bunuh bakteria yang menyebabkan nafas berbau dan keradangan gusi   

MERAWAT LUKA
  • Air berozon boleh digunakan untuk merawat luka, kudis buta, lecur atau kudis penyakit Kencing manis

MANDIKAN BAYI
  • Air berozon sangat sesuai untuk menyucikan hadas
  • Bersihkan bayi setelah buang air besar atau kecik atau masa mandi
  • Boleh cegah kulit baby dari jangkitan kuman dan elakkan ruam lampin, gatal-gatal, dan jangkitan fungus kulit baby. 
  • Samelah macam kite guna antiseptic Dettol tu..
 



SPA OZON DI RUMAH!
Ozone Spa
  • Di pusat-pusat kecantikan, spa atau mandi ozon adalah sangat mahal. 
  • Sekarang anda boleh buat sendiri dirumah!



Sape kate Biozone Mahal?? 

Biozone

Dengan semua manfaat ni dan banyak kegunaannye, rasenye tak mahal pon kan? 
Berbaloi-baloi gitu..

Cepat contact saye untuk dapatkan 
Diskaun sehingga RM500 sehingga 31/12 sahaja


AFZAN
012 20 83854
013 388 5647 

Samsung Galaxy Camera

Wallawei.. First time tengok Camera ni, dari Instagram Hanis Zalikha.. Terus terpikat.

Camera yang ade 3G connection dan boleh pos terus gambar yg amik ke Internet!! 
FB, Twitter, Instagram etc!! 
Memang dah lame saye pikir, ade tak camera yang x yah cucuk2 cable untuk transfer gambar.. 
Rugi saye tak patent kan idea saye tu awal2.. Hehe rupe-rupenye Samsung boleh bace pikiran saye ni. 

Hehe, Nak amik tengok gambar ni puas2 ye.
Pastu doa banyak2 ade orang nak bagi free. hehehe







Memandangkan Tahun 2013 saye ade 4 negare nak gi dari Bulan 1 hingga Bulan 3. So, memang amat2 memerlukan Camera canggih sebegini..
Fuhh, bile lah agaknye die nak launch ni..

Nah, ni features die, saye dengan rajinnye telah kopipes dari Official Websitenye:


Get ready, because photography will never be the same again. The Samsung Galaxy Camera gives you the magic of professional digital photography with the powerful intelligence of the Android 4.1 Jelly Bean OS. It’s the smartest camera ever, with stunning photographic output and a range of exceptionally rich professional shooting modes, editing features and various apps. Going pro has never been this easy or this fun.

Seamless Connectivity (3G & Wi-Fi)


Stay connected everywhere

Leave your laptop at home and save the luggage space. The Galaxy Camera is the only truly connected camera in the world. Straight from the camera, you can connect, upload, share, and even post to your favourite social media. So the next time you're out vacationing and want to instantly share all your memories with the folks back home, the Galaxy Camera is the only thing that you need.

Share Shot

Shoot and share in real time

Remember all those annoying group photos that take forever because everyone brought their own camera? Well, forget it because now you can share your photos at the same time you shoot them with Share Shot. It lets you share your pictures with up to 5 other Wi-Fi direct devices within range. It works like a charm.

Auto Upload

Back up your photos in the cloud automatically

Galaxy Camera’s convenient Auto Upload feature automatically saves your precious family photos into the cloud the instant you take them. Tell it where to aim and just take the shot. Galaxy Camera and the cloud will take it from there.

*This feature will be available at a later date.

Smart Mode

The easiest way to shoot like a pro

Stop being jealous of the pros with their big cameras, and start taking great shots. Like the perfect trails of light at night on a busy intersection full of red taillights. Or instantly capture a high-speed scene with Action Freeze. A quick tap of Smart Mode and you’re set with various special modes. Just choose the one you want and shoot perfection.

21x Super Long Zoom

Capture faraway moments in crisp reality

Save the digital zoom for editing afterwards. Galaxy Camera’s 21x Super Long Zoom is 100 percent optical, helping you get as close as possible to your subject and while maintaining the same crystal clear image sharpness you experience with subjects nearer to the camera.

Android 4.1 Jelly Bean™


Android 4.1 Jelly Bean™. Have more fun taking pictures.
Take better pictures and have more fun with the Galaxy Camera and the power of Android 4.1 Jelly Bean™, the latest version of the Android OS. Jellybean lets you do more than just take heart stopping photographs. Access the world of Android apps to truly enjoy and personalise your images, and get even more great apps from the Photo Category on S Suggest. You can also store your photos instantly online, share on your social media more easily, stay connected with friends and family, browse the internet, sync your devices….shall we go on?

Minimal Organic Design


Timeless, seamless, natural.

The design sets the tone, you take the pictures. The timeless beauty of the Galaxy Camera’s minimal organic design helps you take even better pictures because the stylish curves of the camera’s ergonomics place all the key controls right where they should be: at your fingertips. Inspired by nature, the design shares the same heritage of the globally acclaimed Samsung Galaxy Series.

Smart Content Manager


The smartest way to edit and organise your photos

Who doesn’t want to be free from the hassle of managing all that great content you created? Galaxy Camera's Smart Content Manager does it for you intelligently, creating folders, tagging faces, and more. You can even enjoy viewing your photos in a variety of ways, from a timeline to a unique magazine view. It also includes Photo Wizard, which packs an amazing set of powerful editing features on board that let you edit professionally with ease while on-the-go.

Paper Artist


Turn your photos in artful sketches
Running on the powerful Android 4.1 Jelly Bean™ operating system, the Galaxy Camera gives you full access to the world of premium Android apps, like Paper Artist, which comes pre-loaded. Express yourself freely with a variety of artistic effects to creatively recompose the beautiful images you’ve already taken into stunning sketches that appear to have been hand painted. Select from a range of filters to add texture and shading, decorate with assorted layers and frames, and compose handwritten notes directly onto the image.

Slow Motion Video


Sometimes slower is better

Instead of playing it back in slow motion, record it that way in the first place with Slow Motion Video. It captures your most precious memories at an amazing 120 frames per second and 768x512 resolution, and it plays them back slowly in magical, crystal clear video, making your memories truly timeless.

4.8" (121.2mm) HD Super Clear Touch Display


Enjoy your photos on a big screen right away

Now you don’t have to wait until you get back home to properly review and edit your photos. The Galaxy Camera’s 4.8" (121.2mm) HD Super Clear Touch Display is what a camera display was meant to be, with an ultra sharp 308 pixels per inch and the full spectrum of glorious colours. And with the new White Magic Technology, you can even double the brightness without worrying about battery consumption. And why not view your HD movies at a golden 16:9 ratio? Perfect.

Voice Control


Don’t be shy. Talk to your camera

The Galaxy Camera does more than take great pictures. It also listens very, very well. By tuning in closely to what you are saying, the Galaxy Camera is able to execute your command. So don’t be shy- tell it to zoom in or out, set the timer, and snap the photo when you’re ready. And when you’re in the gallery, tell it to rotate, delete, and even share your photos. Yes, it really is that smart.

Best face


Instantly rewind to the picture perfect moment

Missed it? With the Best Face feature that won’t happen again. Use it to travel back in time after you’ve taken a picture to replace faces with the perfect moment. Use it to open eyes, replace a smile, or find that perfect expression. With the combination lightning fast burst shots and facial recognition, you can simply tap a face that's looking the other way, and tap again to replace it with expressions taken moments before the actual shot. It really is magic.

Rebate nak abis!!!!!

Mayday!! Mayday!! Mayday!!!

Rebate Premium Beautiful and Biozone akan tamat dalam masa 
 30 hari lagi!!

 30 HARI!!

Kenape kecoh-kecoh rebate nak abis ni??

Coz, time rebate ni, setiap pembelian

Full Set PREMIUM BEAUTIFUL 
Rebate RM150


dan setiap BIOZONE Food Purifier 
Rebate RM250!!!


Kalau takde rebate, ape masalahnye???

Masalah BESAR la sayangku..

Coz, if u start bisnes ngan modal yang same, 

BONUS adalah RM4500 hingga RM6500 tau!!

Without rebate, bonus cuma dapat RM3000!! 

Uhuk uhuk.. 

RM6500 - RM3000 = RM3500 tu rugi kalau start bisnes time takde rebate.


Macam anda dapat bonus keje anda sekarang la, 
agak-agak, kalau Company anda nak bagi 2 bulan gaji (RM6500)  ngan sebulan gaji (RM3000)

YANG MANE ANDA NAK??

Kesimpulannya, contact saye SEKARANG!!

SEKARANG!!

Sape nak taknak RM6500 wooo

Agak2 gaji Akauntan yang dah kene 5 tahun tu RM6500..


Ok.. Ok.. bawak bertenang, 

STAY CALM
and

CONTACT AFZAN
012 20 83854
013 388 5647 

 



 

28 November 2012

POSITIVE mind leads to a POSITIVE life

Tak sangka sedikit perkongsian saya pagi ni, membuatkan beberapa orang menghargainya..

Thanks Qaseh Fareeqa yang menulis:

"sy x kenali awak dgn lebih dekat tp sy kagumi awak....kalau tips kejayaan plz share..."

 




Teringat kata-kata one of my leader, DangMerduWangi;

"Kalau kita boleh influence orang, apa salahnya kalau kita influence ke arah kebaikan.."

Tq Dang dan semua yang pernah hadir dalam hidup saya, yang membuatkan hidup saye semakin best dan BEST sangat lah sekarang ni! 

YOU NEVER KNOW WHEN YOUR LIFE WILL BE TOUCH BY AN "ANGEL"


AFZAN
012 208 3854
013 388 5647
 

Macam mane nak start bisnes from 0???

There's 1 status from my Sifoo, En Faisal Abdullah that really cought my eyes and really reflects what i'm doing now.

En Faisal ni saye kenal coz saye pernah organize Online Marketing Seminar sempena Karnival Bio-ICT Pahang 2012 awal tahun haritu. Dan saya jemput En Faisal ni sebagai speaker hasil dari suggestion kawan2 FB. Seminar die best sangat. Lots of input dan macam2 saye belajar pasal online marketing, terutamanya FB Ads tu. 

Ok, ape yang saye nak kongsikan ialah status ni:

CARA START BISNES DARI ZERO - By Faisal Abdullah

"Sy dapat PM dari hamba allah yang ada masalah, dan tanya camna nak start bisnes dari zero.

Ini jawapan ringkas saya.
Nak dikongsi pada yang lain - semoga membantu.

Ia bukan jawapan mutlak. Ia jawapan yang "jadi" bagi saya, dan mungkin segelintir orang lain. Tiada betul, dan tiada salah. Cuma kongsi pengalaman. "


--------


salam. tq kerana sudi kongsi cerita.

macam ni..
saya pun tak pasti tahap kewangan brader camna...
tapi yang sy khuatir, kalau brader tiada modal utk DVD..bagaimana pula modal untuk beli stok produk, pemasaran, dan lain-lain?

Jadi sy anggap je brader memang kekurangan modal sangat2. Kalau saya silap, mohon maaf.

1st, brader kena fokus nak buat apa. Dalam 1 PM ringkas ni, sy dah dengar golf, avon, cosway, kerongsang. Membuatkan saya rasa brader ni belum pasti nak buat apa.

1st step - decide. Buat keputusan nak buat apa. Yang sy syorkan apa2 produk atau service dalam industri berikut:
1) Kecantikan atau kesihatan - termasuk kosmetik, vitamin, ubat-ubatan

2) Kewangan - unit trust, takaful, investment, peluang perniagaan, dll.

3) Kekeluargaan - pelancongan, produk intim suami isteri, mainan kanak-kanak, fesyen

4) Kerohanian - buku motivasi, dvd/vcd agama, dll.

Kalau brader ada nampak orang maju buat satu produk...nasihat saya...ikut dan jual lah apa yang dia jual. Sebab nak jual benda yang dah terbukti laris..jauh lagi senang dari nak ambil produk baru, dan cuba "create market baru" dan "lariskan dari zero".

2nd step - Letak goal yang realisitik berapa tuan perlu. Kalau perlu sara hidup RM3000 sebulan - tetapkan ini income yang brader perlu. Tulis besar2 tampal depan cermin. Simpan dalam wallet. Tiap2 hari tengok matlamat ni.

3rd step - Buat satu pelan jelas, apa aktiviti yang brader kena buat tiap2 hari utk capai.

Contoh..kalau tuan decide nak jual vitamin. Untung sebotol adalah RM20. Bermaksud tuan kena jual 150 botol vitamin sebulan utk capai matlamat RM3000. 150 botol bersamaan dengan 5 botol sehari.

Bermaksud, brader kena jual 5 botol sehari. Pastikan aktiviti harian tuan hanya FOKUS pada bagaimana nak jual 5 botol sehari.
JIka tak tau, maka kena belajar dari orang yang pernah buat. Pergi cari guru yang boleh ajar percuma. Tanya saja kenalan yang ada buat bisnes dan tanya bagaimana dia buat. bagaimana dia pasarkan.

4th step - amal apa yang diajar oleh guru tersebut. pastikan dia orang yang betul berjaya. kalau ya, ikut saja apa yang diajar tanpa terlalu banyak fikir itu ini. Jangan fikir "kalau gagal macamana?". "kalau orang tak beli macamana?"? Jangan fikir. ikut je.

Itu saja. Sy rasa dengan 4 step ni, kalau brader ikut - insyaAllah boleh dapat apa yang brader nak tu.

4:12pm
Faisal Abdullah


Guru bermaksud saya - orang yang jual vitamin jugak.

kalau tuan nak jual kerongsang - tuan kena berguru dengan orang yang pernah berjaya kerongsang jugak. faham ya? ini saja shortcut utk berjaya

salah satu bisnes tanpa modal adalah dropshipping. sila google utk maklumat lanjut


___________________________________

 Memang betul sangat ape yang En Faisal cakap tu. Dan nasib baik saye dah pilih bisnes yang betul coz saye ade semua ni:

1) Produk berasaskan kecantikan & Kesihatan
2) Bisnes saye ni bermentor. Ade orang saye boleh refer untuk Product saye dan care marketing serta cara meluarkan pasaran. 
3) Mentor saye juga adalah pakar potivasi saye yang spesifik kepada perniagaan saya.

Ya Allah, syukur sangat dipertemukan dengan bisnes ni.. sedangkan orang lain masih mencari-cari apa bisnes yang mereka nak buat dan macam mane nak start..

Nak bisnes yang ibarat cek kosong, anda sendiri tentukan brapa anda nak dapat bulan tu?? Jangan malu-malu, call je saye ok.

AFZAN
012 208 3854
013 388 5647
  

27 November 2012

Majlis Ulang Tahun Hai-O ke 20

Sabtu lepas, 24 Nov 2012 diadakan majlis Ulang Tahun ke 20 Hai-O marketing. 
Majlis yang gilang gemilang tu dibuat kat Stadium Malawai Shah Alam.. 
Hampir 10 ribu orang hadir. Fuhh, Jauh jugak nak parking..

Kebetulan saye dah memang ade kursus kat Nilai, so tumpang tido kat rumah my Biz partner merangkap Kawan skolah dulu, DDM Ismalina kat rumah nye yang besar gile tu.. 3 tingkat woo..

Sabtu pagi, kitorang pergi mekap dulu. Nak mekap sendiri tak reti. hehe


Lepas mekap2, siap2 dan terus gerak ke Shah Alam, dah agak lewat sbb lambat pulak abis mekap :)
Isma drive ke Shah Alam. Awin pon ade. Kitorang gi satu kereta jela, kang bwk byk2 kete susah nak parking.


Ok, ni Pic sebelum tukar pakai Turban, sebab haritu pesan kat Lina belikan Turban Raffiey Nassir tu, then cume boleh jumpe die mase hari ni je. So pakai dulu la tudung lain.


Ok, Tadaaa!! dah siap. Mari gegarkan red carpet itu..

Tengah nak posing2.. tetibe nampak CDM Salha Zain yang sgt gorgeous!!!
Cantinye baju die, mcm Princess Barbie Doll. Seriously sweet n cute sgt2, maklumlah Ezuan Ismail yang buat. Memang meletop.


Full View..

Waaa nak baju mcm ni jugak boleh? Sukeeee~~~

Ok, bawah ni gambar2 di hari kejadian..

Me with Munie (kitorang haritu same2 masuk Hijabista tu)


DDM Ismalina with Kak Awin. Dua2 pakai ala2 Gown Princess jugak.. Amboihhhh. Vougue the vass gitu.
Suke sgt gown Ismalina, skirt die kembang2 cantik..

Me with Ismalina.. Thanks friend, tumpangkan rumah..
Isma ni Chartered Accountant kat Multinational Company. 
Sangat la busy keje nye balik malam selalu.

Sape kate orang busy tak boleh buat bisnes ni?? 
Orang busy la yang patut buat biz ni, 
coz cume komitmen 2 jam sehari je diperlukan utk berbisnes.

Kalau anda fikir anda busy, fikirkan orang lain yang lagi busy but boleh buat bisnes ni sampai menjadi-jadi macam Ismalina ni 

Ok, lepas bergambar-gambar kat luar, kitorang pon masuk dalam stadium untuk tengok majlis anugerah, dan persembahan artis

Dalam Stadium, tengah tengok persembahan Shila Amzah & Dayang Nurfaizah

Dayang Nurfaizah
Persembahan dari Dayang Nurfaizah. Kelassss gitu ade Dayang!!


Dayang Nurfaizah
Ade sorang peminat naik seh la pulak menari same ngan Dayang. Hehe


Shila Amzah
Shila Amzah pon perform. Best Sangat!! Comey je Shila Amzah ni..


Shila Amzah
Shila ! Shila ! Shila!


Majlis penganugerahan CDM

CDM AL-Faath & CDM Salha

Suami CDM Salha, iaitu CDM Al-Faath juga terima anugerah CDM pada hari tu. 
Ni lah satu contoh husband yang mula2 tak bagi isteri berbisnes, last2 terkejut sangat tengok pay slip isteri, sampai die pon join sekali.

Yang bagus nye, Abg Al-Faath ni adalah IT Geek. Die lah yang banyak ajar pasal Online marketing dan explore macam2 kaedah nak meluaskan biz ni secare online guna FB, Blog, Twitter, Instagram, About Me, You Tube dan macam-macam lagi.

Abg Al Faath dan Kak Salha memang compliment each other dan sumber kekuatan team kitorang tau.


Ok, sepanjang hari dok posing2 je. Hehe, yela, masing-masing baju glam2, nak la amik gambar sepuas hati kan.
Best join Bisnes ni, sebab kebanyakannye pompuan dan sebaye lak tu. Semua kongsi the same interest dan slalu tolong2 sesame sendiri tau.

With DDM Izyan. Full time house wife.
 


With Farah Shazwin. Accountant at Petronas. Doing this biz as a part time.
Me with my 2 leaders. DDM Ismalina & DDM Izyan



Team Fabulousity Members




Me with cute Ika. Die ni orang Kuala Terengganu. Same mcm saye. datang jauh2 for this event and we enjoy it to the max!!
Die kate dah lame tak posing2 comel mcm ni, last buat keje2 gile macam ni zaman blajar. Hahaha
Ika la dok ajar saye posing begitu, begini.. Boleh tahan gak die ni. Nampak comel je, padahal dah kawen ade baby dah tau.


Suke gambar bertiga ni, tampal sekali lagi.. hehe


 Sekarang cuba cakap, ade tak bisnes lain atau Group lain yang seakrab group kitorang? 

Walaupon yang dah tergolong dalam kategori pangkat tertinggi, mereka tak lokek langsung nak kongsi ilmu tau.. That's why kitorang anggapkan diorang sebagai mentor.. Diorang la yang membimbing kitorang from A-Z. From 0 ok..

So, kepada yang kate 
"Tak reti la nak berbisnes.." 
" Saya tak de pengalaman la.." 
"Saya tak pandai cakap la.."

If you are in Green Leaders Group, Di bawah Team Fabulousity, alasan2 macam tu, terus hilang tau once u join we all. 

Anda akan terus rasa, Ooh, patutla laju je diorang gerak..
Patutla, diorang boleh dapat income 5-6 angka!
Patutla diorang happy je buat bisnes!

Semua plan tu dah ade.. just ikut je, kalau tak faham, ramai je yang sudi guide.

Jangan kate TAK BOLEH dulu sebelum cuba ye. 


 


Part of CDM Salha's Group.

Mase Majlis Anugerah tau, saye perasan ade sorang mamat ni, jalan sorang2 je, terpinga-pinga je sorang2. Kesian die, buat bisnes sorang2. Takde geng nak pergi same, vouge2 amik gambar same2.. hehe. 
Dalam hati berkate, "Ala kesiannye die ni.."
 Haritu pon mase seminar nampak die sorang2 makan dan duduk kat satu sudut.. 

Tapi takpelah, yang penting die bersemangat gak nak berbisnes kan.

Nasib baik la saye dlm group yang aktif dan produktif. 
Setiap hari ade je ahli baru sampai kan ramai yang tak kenal dah.. 
ni semua penangan Online marketing la ni.


Ok, In case u nak tau macam mane we all do this business se seronok ni, Just contact me ok.

AFZAN
012 208 3854
013 388 5647
(Dua2 nombor pon Celcom ye..)  

Part time business tapi income bukan part time.. kadang-kadang kalah gaji keje bulan-bulan.
 
Blog Widget by LinkWithin