24 October 2012

Hijabista Photoshoot

Ingat tak in my previous entry HERE i said that i will be featuring in Hijabista Magazine for November Issue? So now mag tu dah release. (Although saye still tak dapat nak beli lagi coz sekarang tengah berkursus kat cameron..)

Tak sabar tau tunggu tarikh 20 Oct, coz the editor said Hijabista akan release on 20th every month.. Kak Suzi, editor Hijabista yang sangat baik tu, ade whatsapp kat kitorang page dalam magazine tu.. Here it is.. 4 page.. hehe

 
 I look fat in the big picture kan? huhu rasenye salah pilih baju la, tula, last minute baru nak cari baju n styling, rase nyesal lak.. huhu, seb baik gambar yg kecik sket yg amik dari depan tu ok..
 (ke, memang gemuk tapi tak ngaku? hehe)



Ok kat bawah ni gambar behind the scene


Right after make up.. Tudung tu Dang yang pakaikan. satu Inner + 2 helai shawl.. Berat kepale ku. hehe

This one mase queue tunggu H&M store tu bukak

In the H&M store. Sementare tunggu photographer tu tengah amik gambar Lina ngan Munie, saye ngan Dang posing la sekeping due..

This is Dang

In the store jugak.. Ramai sgt org, bersesak2.. dahla kitorg sedang posing2 dpn photographer dgn org yg ramai nye, pheww mencabar betul tau. banyak shot kene amik berkali2.

After the Photoshoot. Muke sume penat je.. memang sangat penat!! Baru tau camne model2 tu posing.


Munie and Lina

Me with Kak Mimi, my make up artist

Me with Kak Suzi. Editor Hijabista. Ramai orang kate muke kitorang same.. same tak??

Same tak? same tak?

Munie with Kak Suzi

Dang with Kak Suzi

Lina with Kak Suzi


All of us with oir make up artist, Kak Mimi and Cik Non

Ok that's all the pic yang saye ade. Nak tengok byk lagi, belila Magazine Hijabista tu ye.

ooh, this Business really boost up my self confidence and i'm truly glad to be in this team! GLAM gitu.. Thanks Hijabista for the invitation and for the chances. 

This is one of my best memories..  :)

No comments:

Blog Widget by LinkWithin