02 October 2012

Biozone is coming to Dungun

Yeay, Biozone saye akan sampai next week. tak sabar nak purify semua ayam, ikan, udang n sayur yang dalam peti ais tu. Lepas ni x de la makan ayam berasid lemak atau sayur / buah beracun. nak bagi anak makan pon rase lebih selamat and hopefully bile asid lemak dalam ayam n daging dikeluarkan dulu before masak, boleh la mengelakkan dari kegemukan n mcm2 masalah kesihatan kan, worst case is Cancer. Huhu.

Nanti dah ade Biozone ni, sesape yang nak saye buat demo di rumah atau di ofis, call je saye k. Or nak dtg rumah saye tgk demo pon boleh. bawak skali ayam sekor utk di demo. hehe, anda dapat bawak balik ayam yang dah di purify.. Balik rumah terus masak n makan tanpe rase gundah gulana takut asid lemak menempek di perut, kan..

Sebarang pertanyaan, boleh contact saye,
Afzan 013-3885647

No comments:

Blog Widget by LinkWithin