27 June 2012

Testimonial Menggemparkan - Herba Maharani

Harini nak share pasal this one product called Herba Maharani atau di kotaknye ditulis Beijing Te Zhi Bai Feng Wan.. Tapi memang name glamernye Herba Maharani la


Last week  saya upload pasal product ni, mendapat comment yang sangat hangat. sampai 50++ comment kat satu gambar tu je, belum campur comment kat gambar yang lain2.. Fuhh tak sangke permintaan sangat menggalakkan sampaikan abis bateri henfon saye dok menjawab sms dan WhatsApp.

Ok, ni post saye kat FB pasal Herba Maharani ni. 





Panjang berjela comment demi comment saye balas. lepas tu kan, sambil dok balas2 comment kawan FB, tetiba dapat SMS dari 1 of my customer, Lida yang pernah beli Herba Maharani dari saya. Terkejut saye bace, die pregnan anak pertama selepas abis makan Herba Maharani tu sekotak. Alhamdulillah. Rezeki dia kan.

Disebabkan ramai sangat yang order, petang tu jugak saye bergegas ke Stokis dan dapatkan stock untuk orang yang dah confirm order. Ade yang terus order 2 kotak, Sebab hargenye murah je.. RM88 je utk 300 biji. Boleh tahan sampai sebulan kalau makan 10 biji sehari. so berbaloi-baloi sangat kan.


Ni saye dengan 20 kotak Herba Maharani. Terkejut Madam stokis tu bile saye cakap "nak Herba Maharani 20!."  hehe..Lepas tu Madam Stokis tu siap crite, ade sorang ni, jadi CDM dengan jual Herba Maharani je.

Mula dengan die bagi anak die makan, sebab, anak die dah 5 tahun kawin tak dapat2 anak. die nak sangat menimang cucu. Alhamdulillah, lepas anak die makan, pregnen. Die makin bersemangat jual, sampai dapat 3 cucu, die pon dapat naik pangkat CDM
(Pangkat tertinggi).

Ok, kepada sesiapa yang nak inco lebih lanjut, boleh bace kat SINI

Saya bukanlah nak berikan jaminan 100% bahawa bila makan boleh conceive, but ini boleh dijadikan satu usaha. Tak rugi pun mencuba, After all, herba ni memang bagus pon untuk kesihatan wanita secara general. Kalau bace kat comment atas tu pon, ade yang bagitau, dia tak datang period 2 tahun, akhirnya datang period lepas makan Herba Maharani.. (Dalam 3 kotak jugak la die makan baru dtg period tu)

And 1 of my friend, memang senggugut teruk tahap tak boleh bangun punye, after makan herba Maharani sekota, next period tu, die dah tak rase ape2 dah. Tak sakit lagi and x de rase sejuk kaki dan badan bile time period. Alhamdulillah, settle masalah yang membelenggu die selame bertahun-tahun.



Beijing Te Zhi Bai Feng Wan adalah berasal daripada formula tradisional Bai Feng Wan pada masa dinasti Ming. Ia dihantar dari farmasi diraja ke Beijing Tong Ren Tang untuk dihasilkan sebagai ubat yang khas untuk kegunaan istana maharani. Maharani menggunakan ubat ini untuk mengekalkan keremajaan dan kecantikan, melewatkan penuaan dan menjaga kesihatan. Beijing Te Zhi Bai Feng Wan menggabungkan banyak jenis ubat yang berharga dan dihasilkan melalui teknologi terkini. Ia bersifat halus, lembut, rasa wangi dan tulen, berkesan dalam menambahkan tenaga dan darah, juga menyelaras kitaran haid wanita.

Apakah itu Beijing Te Zhi Bai Feng Wan?
Preskripsi asal Beijing Te Zhi Bai Feng Wan adalah berasal daripada formula tradisional Bai Feng Wan pada masa dinasti Ming, ia dihantar dari farmasi diraja ke Beijing Tong Ren Tang untuk dihasilkan sebagai ubat yang khas untuk kegunaan istana maharani. Maharani menggunakan ubat ini untuk mengekalkan keremajaan dan kecantikan, melewatkan penuaan dan menjaga kesihatan.

Apakah ramuan yang terkandung dalam Beijing Te Zhi Bai Feng Wan?
Kombinasi lebih 20 jenis ubat tradisional yang berharga, iaitu pati ayam hitam, Concha Ostrea Gigas, Cornu Cervus Nippon, Radix Astragalus Membranaceus, Radix Panax Ginseng, Rhizoma Cyperus Rotundus, Radix Angelica Sinensis, Radix Paeonia Lactiflora, Radix Rehmannia Glutinosa, Rhizoma Ligusticum Chuanxiong, Radix Salvia Miltiorrhiza, Rhizoma Dioscorea Opposita dan Radix Giycyrrhiza Uralensis.

Apakah kesan Beijing Te Zhi Bai Feng Wan?
Beijing Te Zhi Bai Feng Wan dibuat daripada pelbagai jenis ubat tradisional yang berharga, mempunyai kesan dalam menambahkan tenaga dan darah, menyelaras kitaran haid, mengawal keputihan, melegakan tekanan dan kesakitan. Biasanya ia digunakan untuk merawat kelemahan badan yang disebabkan oleh kekurangan tenaga dan darah, kelesuan pinggang dan lutut, perpeluhan dan debaran spontan, kepanasan, kitaran haid yang tidak teratur, disentri, pendarahan dalam rahim, keputihan dan sebagainya.

Adakah pengambilan Beijing Te Zhi Bai Feng Wan akan menyebabkan badan terlalu panas?
Tidak. Dicadangkan supaya meminum air dengan banyak untuk membantu penyerapan Beijing Te Zhi Bai Feng Wan oleh badan.

Siapakah yang perlu mengambil Beijing Te Zhi Bai Feng Wan?
Lelaki dan wanita turut boleh mengambil.

Bolehkah ibu mengandung mengambil Beijing Te Zhi Bai Feng Wan?
Tidak dicadangkan kerana hormon ibu mengandung tidak stabil dalam tempoh mengandung.

Bolehkah kanak-kanak mengambil Beijing Te Zhi Bai Feng Wan?
Tidak dicadangkan.


Herba Maharani ni boleh diambil oleh ibu-ibu menyusukan baby. 
Namun tidak boleh dimakan ketika Period, Mengandung dan Selsema.

Ok, jika anda sayangkan badan anda dan nak mengatasi masalah2 wanita yang selama ini membuatkan anda rendah diri atau malu, atau kurang bertenaga, letih lesu melakukan kerja-kerja harian, Contact saye untuk dapatkan Herba Maharani ni. Afzan 013-3885647.

No comments:

Blog Widget by LinkWithin