07 June 2012


London & Paris Trip is officially open. As you know, this is a FREE ALL-EXPENSED PAID TRIP . again, FREE OF CHARGE, OK!. 8 DAYS & 6 NIGHTS, 3 Nights of Romantic Night in 5-Stars Hotel in Paris and another 3 Nights in London City!

If i ever got the chance to go to London & Paris i'll sure will get this for me! As a token of my successness.



LV Alma Monogram Vernis Leather

This bag is cost about RM3-5k each so, untuk membeli handbag dengan tanpa rase bersalah, mestilah income mase tu is 10 kali ganda harge bag. So that we only spend 10% of out Side business income to spend untuk mende2 macam ni kan.. dengan kata lain, i target that my income in next 4 months is around RM30k - RM50k!! 

So, What's ur dream handbag? pernah terifkir tak kalau ianya jadi realiti? Jangan cakap sampai mati pon tak akan dapat. Selagi kita tak duga kemampuan kita, mane mungkin kite akan dapat kan? Dare to DREAM!

Like our CDM Salha quote "InsyaAllah, if the HEART wants it, the MIND and BODY will achieve it!"

Ade sesiapa yang nak ikut saye ke London & Paris? It is easy and very achievable especially when you have the  BEST STRATEGY and work with the BEST TEAM and with the BEST MENTOR. 

Yang penting, tanye diri and NAK atau TAK? kalau NAK, contact saye cepat2 ok. 013-3885647

Cos kalau awak lambat, maybe kawan-kawan atau ahli keluarge awak yang lain akan ambil peluang ni dulu..


No comments:

Blog Widget by LinkWithin