18 May 2012

Servis Terbaikkk

Buat Bisnes ape2 pon, service kene tip top. Barang baik tapi servis kite kpd customer ala kadar or tak bagus, customer pon jadi tak berminat nak beli kan.. Alhamdulillah, thanks for those whos trusting me, dan yang datang beli ngan saye walaupon ade orang lain jual juge jual Premium Beautiful. Saye janji akan bg servis terbaikkk and harge terbaikk juge. Contact me, Afzan 013-3885647

Gabar sekadar hiasan. Teringin perfect body macam ni..
Tips kepada yang tengah survey2 nak beli Premium Beautiful.
1) Pilih penjual yang boleh dipercayai, contohnye kawan terdekat dan kalau kat FB tu, carila yang die sentiasa bercerita tentang Premium Beautiful dan aktiviti-aktivitinya dalam biz ni.
(Ini tandanya dia penjual yang aktif, dan banyak pengalaman fittingkan customer, So senang nak dapat size yang sesuai. jangan pulak beli mahal-mahal tapi salah size rupenye) Kalau salah size, bile pakai pon jadi tak selesa tau..

2) Penjual tersebut menerangkan secara terperinci setiap perkara berkenaan Premium Beautiful ni. Berkenaan size, cara pakai, Infra Red, tindak balas bile pakai, Warranty, Cara bayaran, Cara penjagaan dan cara basuh dan sentiasa follow up dengan anda apa feedback lepas pakai. (Ade few case customer mengadu, die beli dari agen tu, lepas jual, terus ilang lesap. Nak hantar repair pon susah sbb agen tu x dapat dihubungi).
Ade jugak agen yang tak bgtau pon Premium Beautiful ni ade sabun khas untuk membasuhnye bg menjage kualiti fabrik dan infra red nye tu, dan tak boleh dijemur bawah matahari terik. Kadang-kadang ade customer tak tau, die main basuh je dalam washine machine and sidai kat ampaian. Oh Noooo!!

Anyway, saye terima je kalo ade sesape yang nak hantar repair Premium Beautiful kalau ade sebarang kerosakan, hook tercabut ke, tercarik ke ape, walaupon tak beli dari saye. small matter je tu.. (Premium Beautiful ade lifetime warranty from wear and tear tau, worth every money spend). Boleh pakai bertahun-tahun.. pakaian dalam lain, rasenye kalo pakai hari-hari, setahun dah lunyai tak nampak rupe dah rasenye, dan tak leh repair kan.


3) Penjual yang sanggup melayan customer yang bertanyakan pelbagai soalan, menerangkan dengan penuh berhemah dan sanggup datang jumpa, bagi tengok sendiri jenis material dan even bagi try pakai lagi kat customer, Jadi beli ke tak itu belakang kira, yang penting, customer puas hati dengan penerangan, dan dah try pakai sampai dapat size yang paling sesuai. Lepas tu baru decide nak beli ke tak. 

4) Penjual yang tidak memaksa customer untuk membeli.

And last sekali, mestilah:
3) Penjual yang bagi harge terbaikkkk dan senang negotiate pasal bayaran! Everybody love Discount kan.

So, contact me for discount!!

Afzan (Agen Premium Beautiful terbaikkk anda) 013-3885647


No comments:

Blog Widget by LinkWithin