24 May 2012

London and Paris Trip March 2013. Here I come!!!

Excited!!! tak tau nak cakap ape lagi betape terujanye bile dpt tau dari biz partner yg lain yg next trip will be LONDON & PARIS!! 7 hari 6 malam.. 4 hari kat London, 3 Hari kat Paris. eh, ke 4 hari kat Paris, 3 hari kat London? tak ingat, but yg penting, pergi ke dua2 tempat. Gile besttttt. 

Dah lame nak gi. Of course la sume orang pon teringin nak pergi kan. Cuma tak rase ade kepentingan nak gi and kewangan tak mengizin kan la nak berjimba tak tentu pasal kat LONDON & PARIS kan. Dulu-dulu skalu jeles tengok kawan-kawan yang study kat UK, dapat tour gi London, and jeles tengok kawan2 yang berada dapat gi Paris macam tu je siap bawak anak yg kecik2.. huhu, budak kecik pon dah boleh round satu dunia. kite ni bile la nak dapat gi kalo nak harapkan duit sendiri kan. duit tu maybe ade, but perlu diutamakan kepada bende lain la kan..

But with this bisnes, dapat pergi FREE tu!! FULLY SPONSORED, 5 star Treatment, Flight Ticket, Hotel 5 star.. Makan minum ditanggung.. Bawak duit shopping je. Dah berangan nak shopping sakan ni.. Time tu sure dapat duit bonus income jual Premium Beautiful, so tak risau sangat nak berjimba. Sebab dapat bawak duit sendiri hasil bisnes.. ape salahnye reward diri sendri setelah penat berusaha ngan shopping sakan. hehe.

Excited sangat sampai tak tau nak cakap macam mane excited nye tu. dengar lak si Hazawani and Ismalina dok bercerita pasal experience diorng yang dah pernak gi 2,3 kali ke LONDON & PARIS, makin la terbakar semangat aku nak buat bisnes ni betul2. Nak pastikan aku qualify utk pergi jugak tak kire camne2 pon. hehe. Pastu boleh la minum2 coffe panas kat cafe tepi jalan sambil menikmati udara yg sejuk n bunga2 yang tumbuh tepi2 jalan yang cantik.. wahhh gitu..


LONDON!!


London Bridge dont Fall Down k. wait fo me!!!



 PARIS!!!

Eifel, i'm in love..


Owhh.. tak sabar, tak sabar, tak sabar nak gi!!!!

Jom, sesape yang nak gi Free trip ke LONDON & PARIS, contact saye, saye bgtau macam mane nak qualify k. Tak tanye, korang rugi... hehehe. I pergi u all tinggal ye. babai~~~  ;)

Afzan 013-3885647

3 comments:

Anonymous said...

Alhamdulillah...tahniah

Omecool20 said...

Tahniah Afzan :)

NHCH said...

Nanti kita amek gambar kat atas, depan, tepi, belakang eiffel tower... pendek kata dari segenap penjuru amek gambar!!! dgn husband sekali... weeeee

Blog Widget by LinkWithin