02 April 2012

Cara nak ukur size Premium Beautiful set anda

Premium Beautiful ni unik untuk setiap orang. Ukuran dia BUKAN standard size e.g. S/M/L/XL tetapi mengikut range ukuran setiap individu. Setiap orang mempunyai bentuk badan yg berbeza-beza. Ada yang besar dibahagian atas (dada) tetapi bersaiz sederhana di bahagian bawah (punggung). Ada badan berbentuk Pear shape, Apple shape, Hourglass, straight, or carrot shape.. Jadi, pemakaian corset yang mempunyai standard size S/M/L/XL kurang berkesan.

So, macam mana nak tau saiz apa yang anda harus pakai?


Ada 4 step : please take note semua ukuran adalah dalam centimeter (cm). Ukur betul2 jangan longgar2 tau.


1. Ukur puncak dada / bust (cm)


2. Ukur lilitan bawah dada / under bust (cm)


3. Ukur lilitan pinggang / waist (cm) (Kat area pusat kita)


4. Ukur lilitan punggung / butt (cm)



And bear in your mind, measurement mesti kena dalam cm/centimeter.




Provide all of the measurements to me, and I'll convert them to your Premium Beautiful nyer size :) As simple as that.

Kalau nak minta I measure pon boleh. Just give me a call, yer. Kalau yang tinggal jauh, I akan pos kan Premium Beautiful you and ajar cara pakai through webcam/skype lah.
Ok, anything contace saye, Afzan 013-3885647

No comments:

Blog Widget by LinkWithin