08 March 2012

Customer-customer yang berpuas hati dengan Premium Beautiful

Alhamdulillah tak susah nak jual Premium Beautiful ni.. Yela mane tak susah, lingerie ni kan semua pompuan pon pakai. memang tak de yang tak pakai kan. and menjadi keperluan hari. So, cuba tukar sikit mindset, daripada hari-hari dok pakai panties dan bra biase yang tak de mendatangkan ape-ape manfaat kesihatan dan boleh menyebabkan pelbagai jenis kanser tu, ape kate bertukar kepada Premium Beautiful yang semestinye menjadikan anda kelihatan beautiful from outside dan sihat from inside. Ceewah. Dapat juga mencegah penyakit2 pompuan macam Kanser Ovari, Kanser Payudara, Rahim jatuh, Sakit belakang, Keputihan dan macam-macam lagi lah.

A few customer aku yang dah beli Premium Beautiful dari aku, ade bagi few feedbacks..

1) Adik Aku (Nurul Farida) - Berat badan turun 3kg dalam mase seminggu. Memang dasat. Aku pon tak turun sebanyak ni.. Lepas tu, dalam sebulan, ade gak la turun setengah ke satu kilo lagi. Die kate sume kawan2 tegur nampak kurus dan ade gak yang tanye die makan ubat diet ape yang jadi kurus tu? Die siap cerite kat kawan-kawan, die pakai Premium Beautiful yang kakaknye ni jual. Bagus adik aku ni, pandai promote.. Alhamdulillah ade jugak kawan die yang datang fitting dan ade yang beli. Hehe..

2) Mira - My 1st customer - Die ni acually dah pernah ade PB sebelum ni, so nak beli satu lagi sebab yang lame tu dah tak padan sebab die dah tak pakai lepas kawen.. huhu. And selepas melahirkan baby, berat badan die naik,t u yang nak beli new PB set yang sesuai ngan bentuk badan die sekarang. Alhamdulillah, die kate pengeluaran susu nye semakin banyak (Die still breastfeed anak yang berumur setahun lebih)

3) Ollie - Seorang jejaka bujang yang beli Waist Nipper. Hehe, jangan tak tau, lelaki pon boleh pakai tau. Waist Nipper tu (macam bengkung) memang boleh je lelaki pakai. Boleh mengempiskan perut dan menjage tulang belakang. Yela, lelaki kan kuat sport.. Macam En Ollie ni, die kate sakit pinggang kalo nak main badminton and Futsal. Aku nasihatkan pakai je Waist Nipper tu sambil bersukan. Alhamdulillah, 2 minggu pakai, dari cangkuk 1st dah beralih ke cangkuk paling last.. Nampaknye dan turun beberape inci dah tu.
Macam ni lah rupenye kalo lelaki pakai waist nipper. Jadi flat sket la perut yang buncit tu. And at the same time, waist nipper ni act as fat burner.


Okey antare feedback general yang customer-customer aku bagi adalah macam kat bawah ni. diorang segan juge kalau di mention name..hehe..
1) Keputihan keluar dengan banyaknye mase mule2 pakai, lepas a few weeks dah okey, takde masalah keputihan lagi
2) Period semakin lancar. Kalau dulu period keluar sikit2 dan lame, sekarang keluar banyak dan cepat je habis..
3) No more period pain. Even kawan aku yang ade masalah endometriosis sejak dari zaman sekolah lagi pon dah bebas dari period pain lepa sebulan pakai PB ni. (u can refer HERE for that entry)
4) Dah nampak shape pinggang lepas 3-4 minggu pakai.
5) Selulit dan stretch mark semakin pudar. (It happens to me also!) and untuk memastikannye lagi, aku dah tanye bisness partner yang lain, diorang pon kate memang stretch mark yang kaler itam berbelang tu, dah semakin cerah warnenye. ade yang hilang terus bile pakai lame2. 

Okey, sebenarnye banyak lagi testimonial from my business partner. Yang tu akan diceritakan kemudian ye. So, if u ade masalah-masalah seperti diatas dan dah tak tahan sangat nak get rid of it, u can contact me, Afzan 013-3885647. Free consultation and Free Fitting available. Jangan malu, jangan segan ok.
 



No comments:

Blog Widget by LinkWithin