03 January 2012

2012.. Taking new steps..

Ok starting 2012 ni, aku nak melangkah setapak lagi dalam kerjaye.. Cewahh.. hehe, Disebabkan aku ni, suke kalo nak beli sesuatu mende tu, aku sure nak dpt harge plg murah and kalo boleh nak dapat free pon lagi bagus. And kebanyakkan mende yang bagus2 ni, sure la hargenye mahal kan.

Same cam aku terjebak menjadi agen Litchin Debella sebab nak makan Litchin dgn harge yg murah dan mendapatkan nye dgn free (Sbb bile dah jual, keuntungan n bonus yg dapat tu, boleh gune buat beli Litchin tu.. Tu yg jd free tu).

Now aku terjebak menjadi agen Hai-O, specifically in Premium Beautiful nih. Sebabnye lame sgt2 dah aku nak pakai mendalah Premium Beautiful (PB) ni, sejak2 aku lepas bersalin lagi. But, disebabkan rase hargenye mahal, and takut beli saje, tapi x pakai, maka aku pendamkan je la hasrat ku itu..

Sehinggalah pade suatu hari, aku x tahan sgt dah tgk member aku si Hazawani Che Halin ni asek dok promote tiap2 hari kat FB and tulis segale kebaikan nye kat Blog beliau dan juge tengok testimoni kawan2 yang dah pakai, maka, aku pon nak beli lah, setelah diberikan offer yg menarik.. dan boleh dapat free juge.. jeng, jeng, jeng!!!

Ok, Wani juge ajar aku camne nak generate income dari biz ni, selain dari kite je yg pakai, ape kate kite sebarkan kebaikan PB nih kepada semua. Selain dari dapat 70% manfaat kesihatan dan 30% kecantikan, ekonomi keluarge atau diri sendri juge boleh dipertingkatkan.

Ok gak la kan, bukan kite je yg nak sihat dan cantik kan, dah tau mende yg bagus, tolong2 la bgtau mereka2 yg selame ni dok mencari tu. Mcm aku yg dulu mencari produk Diet (iaitu Litchin Debella), pasti ade org yg menunggu2 di temukan dengan PB ni. (Kebaikan PB ni akan diceritakan di bawah ni dan post2 akan datang ye kawan2)

Hmm, pade mulenye aku mmg x fikir sgt pasal nk jual PB ni, yg aku tau, nak pakai je, sbb nk kempiskan berut ni.. hehe, sbb haritu, mmg la dah turun berat 7 kg makan Litchin tu, tp, part perut still x memuaskan n shape pon x de. huhu, nak pakai baju kurung moden pon nnt nampak jugak lagi lemak kt perut. haha.

And berade dalam keluarge yang ade history pelbagai penyakit wanita yang membahayakan mcm Makcik aku yg ade Cyst, Cousin yang ade breast Cancer, Mak penah ade cancer ovari tahap 0.5, and macam2 lagi la, aku dah tengok sendri ianye dialami oleh keluarga terdekat dan kawan. So, sgt takut mende2 ni terjadi kat aku. Sbb tula aku dah amik life insurance (in case it happens , nauzubillah..) dan jugak utk avoid masalah kesihatan mcm ni, prevention is better than cure kan. So, dengan memakai PB, is 1 of my effort to prevent masalah2 wanita mcm ni dari berlaku kat aku.

Walopon sume tu takdir Allah, dan kite x leh nak tolak n menduga ape yg bakal berkalu, sekurang2 nye dah berusehe. Aku bukan ape, aku pikir anak2 kecik lagi.. dah la suami dok jauh. So kesihatan kene jage. Kalo kite tak sihat, camne nak jage anak2 dan suami.. Huhu, takut pulak kalo difikir2kan.

Ok, enough about me, mari kite dengar ape kate penaje.. hehe, Ok, korg wajib bace ni.. sebab musabab nye PB ni patut menjadi milik setiap wanita.. Kerana Dirimu Begitu Berharga...

PREMIUM BEAUTIFUL - PAKAIAN DALAM PEMBENTUKAN BADAN



PAKAIAN DALAM PEMBENTUKAN BADAN PREMIUM BEAUTIFUL membentuk kontur keseluruhan badan yang menarik, bentuk badan yang sihat dan seimbang. Memberikan kesan secara serta merta dengan selamat tanpa memerlukan pengambilan ubat, melakukan pembedahan dan senaman. (Betul wa cakap lu, pakai2 je trus nampak shape n curve badan, tak nampak dah lemak kat bawah ketiak, sekeliling perut dan pinggang yang menggeleber.)

Kelebihan kualiti kain Premium Beautiful :
  • Rekabentuk stereoskopik sinar infra merah jauh yang berdasarkan potongan rangka badan manusia. Ia berfungsi mendorong peredaran darah dan proses metabolisme. (PB ni material di disulami FIR(Far Infra Rays)- mende ni la yg memberikan kesihatan tu)
  • Kuasa serapan yang baik, sesuai untuk dipakai seharian, pakaian dalam yang boleh dicuci dan tahan lama. (Tak busuk, tak panas walau dipakai seharian)
  • Kuasa regangan dalam semua hala. Dapat diregang secara 360 darjah mengikut pergerakan badan tanpa mengubahkan rekabentuk asalnya. (Korang nak pusing ke, nak lompat ke, nak aerobik ke, nak lipat badan ke, sume boleh dibuat walopon pakai PB, Serius tak sengkak pon badan tu)
  • Sinar infra merah jauh yang dapat menambahkan kekenyalan dan ketegangan buah dada dan menggiatkan tumbesaran buah dada. (hoho, Suami anda pasti suke nih..)

Premium Beautiful ni ade a few things.. antaranya ialah:


COLI PENDEK - SHORT BRA


Ciri-ciri produk:
  • 3 keping jahitan cawan coli berstereoskopik yang dapat menampung payudara agar ia tidak jatuh dan menumpukannya di kedudukan yang betul.
  • Diperbuat daripada fabrik Akwatek dan Akwadyne yang sebati dengan air dan disulami dengan cahaya infra merah jarak jauh (Far Infrared Ray) yang direka khas berdasarkan kajian daripada bidang ergonomi. Menggalakkan peredaran darah dan kadar metabolism, meningkatkan keanjalan payudara dan menggalakkan pertumbuhan payudara.
  • Mempunyai rawan keluli yang berfungsi untuk menegak dan mengukuhkan kedudukan payudara.
  • Reka bentuk yang berkuasa mampatan dan tegangan di bahagian depan dapat meningkatkan garis payudara dan menyokong bahagian dada.
  • Reka bentuk yang berkuasa mampatan dan tegangan di bahagian belakang pula dapat mengurangkan lemak di bahagian belakang badan.
  • Bentuk "U" yang direka pada bahagian belakang badan dapat menonjolkan kontur badan yang menarik.
  • Kuasa serapan yang baik, sesuai untuk dipakai seharian.
  • Mempunyai kuasa regangan dalam semua hala yang dapat diregang secara 360 darjah mengikut pergerakan badan tanpa mengubah reka bentuk asalnya.
  • Pad dada yang direka khas dapat membentuk payu dara yang lebih mempesona.
  • Reka bentuk yang elegan menonjolkan keunggulan produk.


Cara pemakaian yang tepat:

  • Tetapkan puting pada bahagian tengah cawan coli.
  • Bongkokkan badan sebanyak 45 darjah dan pasangkan cangkuk.
  • Tumpukan lemak di sekitar buah dada ke dalam cawan coli.
  • Selaraskan tali coli. (pastikan satu jari boleh melepasi bawah tali coli)
  • Pemeriksaan sendiri.

COLI PANJANG - LONG BRA


Fungsi:
  1. Cawan coli dengan 3 keping jahitan stereoskopik dapat menolak atas, menyokong dan menetapkan kedudukan buah dada.
  2. Rawan keluli memori berfungsi untuk menetap dan menyokong buah dada.
  3. Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian depan coli dapat menyelaras perut yang buncit lalu meninggikan kedudukan kontur buah dada.
  4. 2 batang keluli berupaya untuk menyelaras dan membentuk kontur badan.
  5. Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian belakang coli dapat menutupi bahagian belakang badan, dapat menyelaraskan lebihan lemak pada bahagian belakang , turut mengatasi masalah berbadan besar.
  6. Rekaan bentuk ' U ' pada bahagian belakang coli bukan sahaja dapat menguruskan badan, malahan menambah kontur bahagian belakang.
  7. Perhiasan berlian berbentuk rama - rama menonjolkan keunggulan produk.
  8. Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.

SELUAR DALAM PANJANG- LONG GIRDLE


Fungsi:
  1. 32 kepingan jahitan stereoskopik, berdasarkan teori mampatan berserpihan, mengagihkan lebihan lemak ke arah bahagian badan yang bersesuaian.
  2. Rekaan dan jahitan unggul cawan pinggul dapat membetulkan pinggul yang lentur, membentuk kontur pinggul yang mempesona dan meninggikan pinggul.
  3. Mengasingkan kontur peha dan pinggul, mengagihkan lebihan lemak pada peha ke dalam cawan pinggul dan membentuk kontur pinggul yang sempurna.
  4. Dilengkapi dengan kain jenis kapas yang selesa pada bahagian dalam pinggang seluar dapat memperbaiki dan membentuk kontur pinggang yang mempesona.
  5. Perhiasan berlian berbentuk rama ¨C rama menonjolkan keunggulan produk.
  6. Mampatan yang tetap ke atas abdomen dapat mengurangkan lebihan lemak lalu memperbaiki masalah perut yang buncit.
  7. Rekaan mampatan 2 lapisan berfungsi menyelaraskan lemak pada sekitar peha, membentuk kontur peha yang menarik.
  8. Penggunaan 2 lapisan kain kapas berlubang kecil berfungsi untuk memberi keselesaan.
  9. Penggunaan renda yang fleksible, mengelakkan perasaan tidak menyenangkan akibat pergeseran dengan benang seluar.


BENGKUNG PINGGANG- WAIST NIPPER

Fungsi:

  1. Tujuh batang keluli memori dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk.
  2. Rekaan unik berdasarkan potongan rangka badan manusia, memperkuat pengagihan lemak pada bahagian pinggang ke bahagian dada dan punggung secara serata, turut mencapai kesan pembentukan badan yang seimbang.
  3. Tali kenyal yang diimport dari Jepun, membantu menyelaraskan kontur pinggang.
  4. Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu.
  5. Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.
  6. Perhiasan berlian berbentuk rama - rama menonjolkan keunggulan produk.

Anda mampu memilikinya dengan ansuran bulanan serendah RM200 sahaja.. Contact me : AFZAN 013-3885647 for more info.

Source : http://www.hai-omarketing.com.my/

No comments:

Blog Widget by LinkWithin