16 August 2010

Happy Birthday En Suami

15 Ogos semalam, En Afat 32 tahun.. alhamdulillah, dah 2 org anak dah.
Ok, semuge dimurah2 kan lagi rezeki suami ku ini, dan semuge semakin matang menjadi seorang ayah dan suami yang bertanggungjawab.

Sorry lah isterimu nih sibuk sgt, smpai kan dah masuk bln 8, lepas abg hint2 sket bln nih beday abg, baru Afzan ingat, beday abg dah dekat. ahaha, x ingat pon nk plan beli pape beday present. Sorry lah, dah beranak 2 kali, byk urat putus.. lainlah zaman berchenta dulu kan.. 2-3 bln awal dah ingat beday si boifren, walopon boifren lupe beday gelfren mase tuh (Huhu).. pastuh mase dulu2, beria2 nak celebrate kan beday en boifren, walopon en boifren lebih utamakan kawan2 dah cuma bleh jumpe ujung2 nk abes hari bedaynye. Ok dah mls nak ingat crite2 zaman bercinte yg pedih. Sendre hingat la.. Ahahaha.


Ok, thanks syg sbb sudi jugak balik ke Kuantan, dari Kerteh. Afzan blanjer makan jelah ek. Walopon abang x brape nak makan, x pe lah.. Afzan jugak la yg makan byk. huhu.

Sebelum berbuka..


"Hi Papa!" Hepi Beday!


Makan.. makan.. makan.. bile nak slim ntah..

Dulu berdua, pastuh bertige, skang berempat pulak...
(Afeef tertido lentok2 dah selepas kekenyangan)


Kugiran yang mendodoikan suasana. Alamak, lupe lak soh die nyanyi lagu Hepi Beday kan.

Affan yang dok sibuk kaco nenek makan

Org lain sedap2 makan, Affan gak bawak bekal bubur dari rumah. Huhu.


Afeef baik je tido dlm stroller.


Ok, semuge panjang umur, dan sentiase menyayangi isterimu ini. Dan anak2. Dengan harapan, belajar2 la basuh berak Afeef jugak ye. Ehehe.

I love u..

*Sorry, lame x menulis blog, skill penulisan tak berape cemerlang. Keje byk, otak bercelaru.

Oh, tahniah la kerane dapat membelikan beday present untuk diri sendiri pade hari ini. I tak sabar nak tengok!!

No comments:

Blog Widget by LinkWithin