01 March 2010

Family Day Dinner at Bukit Gambang Resort City

Erk, rasenye 2 mibggu lepas event nih. Afat nye opis ade wat family day. 19-20/feb harituh. 19 hb tuh die buat Dinner je kat Bukit Gambang Resort tuh. 1st time aku dapat pegi. Walopon dok Kuantan, tp x pernah gi lagik. Tempat die mmg cantik la. Merveles.. Aku suke.. Tapi gi ngan Afat je, Affan tinggal kat umah sbb dak kecik tuh demam, selsema, batuk segale. Sian die..

The Dinner theme is "Retro Nite".. Tapi kitorg x de lah pakai Retro pon. Biase jek la. Lame gak acarenye, dekat kol 12 mlm baru abes sbb byk persembahan2 dari staff. Huhu..Ngantuk2 aku tunggu acare habis. Makanan die sedap gak. Makan sampai perut rase nak pecah. Ahahha.

Mak buyung yang makan sebanyak mungkin.. Ahaha

Lighting sgt blur. Muke sangat huduh di bawah cahaye flash henfon yang x berape nk flash sgt..

Keesokkannye ade games n mandi mande kat waterpark pulak. So mase hari Sabtu tuh la baru bawak Affan. Walopon die demam, aku tetap nak gak bawak die main air kat Water park tuh. Sume org kate best. Mestilah wajib pergi kan. Eeheh, bile lagik nak masuk free.

Okeh, nih gambar keluarge yg diamek oleh photographer semase family day. Last year bergambar ngn Affan sekali. Mase tuh Affan 3 bulan. This time bergambar ngn baby dlm perut je pulak.


Ok, untuk gambar kat waterpark, sile tgk kat blog Affan ye. Click SINI.


No comments:

Blog Widget by LinkWithin