08 January 2010

Mak masuk spital

Semalam mak dah cek-in Hospital besar Kuantan.. Mmg die ade appointment utk masuk hospital setiap beberape bulan utk checkup penyakitnye tuh. Tadi adik aku cakap mak dah masuk operation room. Tak sure dah keluar ke blom. Balik keje kang bleh la singgah.

Sbb mak masuk spital la, mak mertua aku dtg, nak jage cucu kesayangannye tuh. Si Affan yg banyak ragamnye skang. Amboi2.. pandai dah mengamuk kalo x dapat ape die nak.. Trus guling2 atas lantai sambil menjerit. Kadang2 malas nak layan, biarkan je die nangis, tapi makin kuat lak teriaknye.. Dahtu nak berdukung ngan mamanye je.. Hei.. camnelah nak ade adik nanti nih..

Tapi bile tengok die tidur. Alalala, comelnye anak mama putih selepuk nih.. kesian pulak bile pikir balik yg kite marah2 die mase die nakal..

Mamanye nih pulak dah la makin kuat makan. Ahaha, sape yg bace status aku kat facebook sure paham.. Asek update psl makan and makanan je.. Ehehe, muke dah kembang sane sini, nak berjalan pon dah tak larat.. Kaki dah bengkak dah..

Oh, tidak, lepas nih kene diet kaw2.. dah usha2 dah akak yang jual Herbalife tuh.. Nanti bleh la try. Akak tuh dulu berat 80kg lebih, skang slim melim mcm anak dara u.. ahaha.. Kene gak kurus nih lepas bersalin, biarkan Afat je sorang2 yang teruskan mengandung lemaknye.. ehehe.

1 comment:

laki cikgu kimia said...

para suami je selalu mengandung tak beranak2.. huhu

-singgah-

Blog Widget by LinkWithin