06 January 2010

Hari ini ibu datang

Hari nih, mak mertua aku datang dari perak.. ibu, abah, nadia ngan An sekali.. ape lagi, nak jage cucu kesayangannye tuh la. Ehehe, mak aku anak masuk ward esok, so, tok ibu lah yang jage Affan sementare nih. Aku lak takleh nak amek cuti coz keje byk skang, dgn meeting nye lagik.

Oh, Ibu cakap die ade buat kek batik bawak dtg Kuantan. Eheh, untuk menantu die nih la..tak sabar nak makan ni.

Afat esok dah amek cuti, so malam nih die blk Kuantan.. Affan tuh 2-3 hari nih asek merengek je. Demamnye dah ok, cume tak sedap badan la tuh kot. Perut kembung je malam2 maybe sbb tak sesuai ngan antibiotiknye.. Harap2 nye tak meragam la dok ibu die jage nanti.

Ok, nak gi buat keje nih..



P/S: Oh, anak kucing yang lahir semalam tuh, dah mati sekor, tinggal 3 je yang comel2..


Eh, cop, nak tambah.. apsal ramai yg aku kenal, yg pregnen sume nye scan dapat anak lelaki nih?
Edot, Anayasmin, Wanie, Pijad, Kak Noriz.. Ade gak beberape org yg lom tahu lagi boy/girl.. kite tgk keputusannye nnt.

Adekah tahun 2010 tahun ramai baby boy? Mase tahun 2008 mase lahirkan Affan arituh, ramai kawan aku dapat baby girl..





6 comments:

normaziahnekmat said...

akak pulak dah beberapa kali scan dgn dr. jameaton, dia cakap anak perempuan. alhamdulillah..

Afzan Aini said...

alhamdulillah dapat anak pompuan..

Etie said...

hi afzan,

Baiti ni..ingat x? Hihi..aku pun tgh pregnant, baby aku insyaallah girl sbb dah scan byk kali x nampak 'pistol' pun..hihi...bile due date? Aku rasa due date kite dekat2 kot..

Afzan said...

Oh Baiti STF ek? Wah baby girl gak.. Ko bleh geng ngan Kak Maziah tu la..

Tihara said...

salam singgah..salam perkenalan dari saya

Afzan said...

tihara -> Salam.. tq for visiting. Sedap name Tihara.. kalo ade anak pompuan bleh letak name tuh. Ehehe

Blog Widget by LinkWithin