12 November 2009

My Birthday Cake

Disebabkan En Afat bersusah payah komplot ngan Adik aku utk belikan Beday cake secare senyap2, makanya wajib masukkan gambar kek dalam blog juge..

Ehehe, Pelik gak tetibe pagi Jumaat hari beday aku arituh die mintak no fon adik aku.. (Mase tuh aku n Afat kat KL). Adik aku kat Kuantan. And ptg tuh kitorg akan balik ke Kuantan..

Tapi dah dekat nak petang baru aku teringat, nih mesti die komplot ngan adik aku suruh belikan kek nih.. Ehehe..

Pastuh malam tuh baru bawak kluar kek nye dari umah adik aku. Umah die kan kat sebelah je.. Ehehe.. Dapatlah makan Blueberry Cheese Cake dengan nikmatye selame 3 hari.. Ehehe..

Ok, saye baru 26 tahun tau. Jangan panggil saye akak..


Si kecik nak belajar tiup lilin jugak



Tahun depan takleh dah gune care yang same.. Dah boleh agak dah. Tak pon, boleh gak kalau tanye dulu aku nak kek ape.. ehehe.

3 comments:

NurShahFamily said...

hapy belated besday afzan..... semoga dipanjangkan umur dilimpahkan rahmat n rezeki yg banyak. amin.....

Afzan Aini said...

NurShah-> Thanks .. really appreciate that..

Anonymous said...

ha...tau xper..asik jd blakang tirai jer..huhu..cari la org len pulak..tektik lain pulak kan..

Blog Widget by LinkWithin