04 November 2009

At Equatorial

Now we are staying at Equatorial KL. Huhu, I wish Afat got Impiana.. but all rooms are fully booked. Impiana best, walking distance to KLCC, ade buah2an free, bathrobe (kriteria penting bagi aku), Lobby cantik and bantal best-best..

Anyway this time Equatorial juga tidah mengecewakan coz dapat bilik yg best jugak. And Afat dah bgtau awal2 nak queen bed. Not like last time, we got 2 single bed. Ahaha, mase tuh ingat nak tukar bilik, tapi malas lak nak pindah2.. Rase cam duduk kat asrama je, katil single2..

Ala, tapinye Equatorial nih bagi breakfast for 1 only.. Huhu, tak dapat aku makan sekali. Takpelah, lagipon kene kuar awal jugak. Tapi yang paling best, breakfast kat Eastin dolu2.. fuhh, sedap2 bufet die and breakfast makan banyak gile, sampai ke lunch kenyangnye..

Oklah, nih je gambar kat Equatorial nih yg aku amik..

Toiletteries yang menarik jugak.. Siap ade Talcum Powder lagi. Comel jek. Jakun sket sebab rasenye hotel2 yg penah gi before nih x de die bagi bedak sekali. Ehehe..

Okey, ade flat screen.. Tapi channel setting ntah ape2.. last2 dapat tengok TV2 je.

Today, the conference at PICC not started yet..Just the 24 Hours Open Source Web Application Development Contest is running.. Esok baru betul2 ade conference and all the booth akan dibuka.. Pagi tadi gerak from Impiana KL at 7.30 and arrive around 8.00am. Lalu MEX. tak jem langsung.. But tomorrow have to go out earlier coz kalo lambat sure susah nak cari parking.
Nih gambar kat PICC tadi. Cuma peserta contest tuh je datang tadi.

Sebenarnye aku aku dah sampai hotel awal nih. Afat still got meeting at KLCC.. Boring lak dok sorang2.. So, update blog je lah keje aku.. Dahla lapar nih. Kene tunggu Afat balik baru nak gi kuar makan karang..

Ok dulu.. nak gi berendam dalam bath tub dengan air suam.. Nanti update lagi..

3 comments:

Afira said...

bestnya dpr pergi conference tu ;)

ultimatecass said...

next time boleh try Westin. best. ada bathrobe juga untuk afzan pakai.

Afzan Aini said...

Owh westin juge macam best. Cume penah gi attend wedding dinner boss lame disane. sedap yang amat chinese cuisine nye..

Blog Widget by LinkWithin