22 October 2009

Sigh..

Pertame, nak mengeluh dulu..

Dah 3 hari tak de air kat rumah. air yang ditakung pon dah abes. Semalam mak abah n jiran2 sume tggu lori JBA datang smpai kol 4 pagi baru lori sampai. Die dah gi lorong2 lain dulu and org ramai berebut2 tadah air.

Seb baik la lori tuh smpai gak walopon kol 4 pagi. Dapatla mandi sebelum gi keje hari nih. Kalo x, agaknye mandi kat toilet opis je la. Huhu. So skang nih, kalo ade pape "hajat" besar atau kecik, kenelah tunaikan kat toilet opis sehabis2 nye. Huhu.. dah la hari nih Afat balik. Die tuh sehari mandi 5 kali, masuk toilet lebih 10 kali sehari.. Mmg tersekse lah die x de air.

And secondly,

Tetibe aku sangat teringin mende nih.. Rasenye aku dah terlambat sebab rasenye cam dah tak de stock dah. Coz die start 1st sept harituh.

Estee Lauder Blockbuster set 2009. Check it out here.

Uwaa.. kenape dulu tak teringin nak beli mase bace kat blog Wani? knape skang tetibe mengidam sgt bile tgk kat blogshop Senah, Perfume Rack ade jual nih.. (saje gune perkataan "Mengidam" sbb tgh pregnen kan, manelah tau kot2 ade orang yg belas kasihan ke, sudi nak bagi atau belikan.. Ahaha)

Mase promo tuh, dapat beli set nih dgn harge RM220 je dgn pembelian RM230 barang Estee Lauder.. sangat2 best!! Actually set nih je worth RM1800++ tau.. Waaa rugi.. rugi..

Tapi skang Elizabeth Arden pon ade Blockbuster set gak. Baru semalam kuar..

Elizabeth Arden "Fall Blockbuster" Collection. Check it out here.

Harge satu set RM238 (worth RM1,800) with any purchase of Elizabeth Arden product. Kire ok lah tuh kan, beli satu brg je, dah boleh beli satu set nih.. Start semalam, 21 Oct 09 kat The Gardens Midvalley until stock last.. Waa.. kenape kat KL je. Aku dah dok Kuantan skang, x leh nk gi lah.. Tak tau la ade tak kat East Coast Mall mende nih.. Huhu.

Tapi rasenye lagi suke yang Estee Lauder tuh sebab beg die cantik, and eye shadow ade 15 shade.. Ehehe.

So, kesimpulannye kalo ade sesape yg terbeli Estee Lauder Blockbuster set tuh and rase nak jual kat aku dgn harge RM220 (yang x gune lagi lah), silakan lah contact aku. Ehehe.. Or kalo ade sesape yang nak tlg belikan yang set Elizabeth Arden kat Midvalley tuh pon bleh la.

8 comments:

Anonymous said...

Hi Afzan,

just wanna say that maybe it's best for you to wait for the christmas promotions that might be coming out soon. there might be better offers.

Cheers!

Anon

Perfume said...

Alamak Afzan,

Ko ngidam eh EL SET tue?

Roger aku weh..aku bg bestttt price punye.. orang laen tak dpt dah harga tue!

Afzan Aini said...

anon-> whooaaa i don't know that there will be a xmas promo. Can't wait for that. Thanks 4 informing.

Afzan Aini said...

Senah,

Kalo ko jual ngn harge Rm220 jugak aku nak la.. ahahhaha..

anamin said...

org kata kalo ngidam bende cantik2 and make up nih pregnant anak pompuan;)

Perfume said...

Ahahhaa...


RM220 tu wayyyyy below my cost lah dear...

Afzan Aini said...

ana-> wahh mmg nak sgt anak pompuan, sengaje je nak mengidam mende2 girly2 nih. ahaha, supaye dapat anak pompuan.

ultimatecass said...

Afzan, every year the cosmetic brands akan release those blockbuster make up sets for Christmas. Tapi besar besar tu habis ke guna? Kalau lama lama tak elok pakai sudah.

Blog Widget by LinkWithin