18 September 2009

Bersiaran dari ward..

Hallooo.. lame x update blog rasenye.. Masuk hari nih dah 5 hari Affan dalam ward. Insyaallah Sabtu nih bleh kuar la.. Demamnye dah ok, actually since masuk ward, suhu die ok je, cuma nye arituh je yg die tetibe jd biru satu badan n masuk ICU tuh je yg membuatkan dc bg antibiotic lain. so, kene stay lame just to complere the antibiotic la..

Persiapan raye memang terabai la. Ehehe, raye tahun nih kat umah mak aku je la.. Kat Kuantan. Suppose plan hari jumaat nak balik Bidor, then raye kedue nak balik ke Kuantan.. Bile dah jadi camnih, x berani la nak bawak Affan jalan2 jauh2.. Tok ibunye pon dah cakap nak datang beraye ke Kuantan, nak tengok cucu kesayangan die nih.. raye ketige nnt Tok ibunye dari Bidor datang la.. Hei.. tok pulak yg kene tengok cucu, bukan cucu balik kampung tengok tok. Terbalik sudah.. Tak pe lah, bile ade anak nih, mmg la plan akan berubah tibe2..biase lah tuh..

Anyway, persiapan baju raye sume dah setel.. Ehehe, Baju raye aku, Affan, Papa nye sume dah ade dah.. Siap hand bag raye lagi ade.. Kasut raye papa, kasut raye affan pon dah ade, cumenye kasut raye mama je yg x de. Huhu, keciwa sbb sandal yg menjadi idaman hati tu, bile nak beli, dah x de saiz lak. Trus merajuk x nak beli kasut raye dah.. huhu..

Harapnye Affan leh kuar ward sabtu nih, and boleh la beraye hari Ahad nye.. Kuih raye sume pon beli2 je.. Papa dah belikan kerepek2 byk gile, nenek pon ade buat Popia.. kuih2 lain tuh beli je la. x sempat nk buat. Tuh pon, popia tuh tadi nenek bawak ke dalam ward nih, and buat je kat sini.. Ahaha, x pedulik Nurse nak cakap ape pon, janji siap Popia yg menjadi trade mak aku tuh..

So, kepade sesape yg di Kuantan, meh la beraye kat umah, And bleh gak kitorg beraye umah korg.. Harapnye Affan shat je lah nnt.

Ok, di kesempatan nih, nak mintak ampun maap zahir batin kalo terkecikkan ati korg ke, sengaje kecikkan ati ke, ter buat ape2 ke.. Hehehe, sorry ye..

Selamat Hari Raye Aidilfitri!!!

14 September 2009

Bad News

Affan is admitted to Kuantan Medical Center (KMC) now. Dah seminggu die demam x ok2 lagik. Kejap panas, pastuh bagi ubat, sejuk balik, pastuh 5-6 jam panas balik.. So, mintak Klinik bagi surat refer utk jumpe doc pakar kat KMC tuh. And pagi tadi doc nasihatkan admitted to ward for further observation and check up.

Pagi tadi doc dah amek blood sampel and urine utk test.. Mintak2 lah takde ape2 penyakit yg merbahaye.. Harapnye cume demam biase je lah.. Kesian tengok die meronte2 n melalak2 tadi mase doc cucuk nak amek darah..

Aku nih baru je sampai Kl kol 8 malam tadi, disebabkan dah beli tiket so balik KL jugak la. malam nih Nenek ngan Papa die tunggu kat ward. Esok aku nak gi opis kejap, pastuh tgh hari terus gerak balik Kuantan, drive sorang2 jek. So, cuti sampai raye trus la 2 minggu.

Ok, mari kite doakan Affan cepat sembuh dan baik2 saje.. Harapnye boleh la beraye nanti..

11 September 2009

Aduhhh..

Aku tengah sakit perut nih. pedih perut sebab sahur tadi makan french fries cicah sos pedas.. Saket perut!!! pedih! pedih!!! adoila.. dah la semalam tido 3 jam je.. pastuh bangun sahur.. Sudah nye smpai opis asek tido je. Pastuh mule lah bad mood. Sume orang aku nak marah.

Oklah, cerite pasal bukak pose semalam lah.. (Saje nak berlagak gak taruk gambar makanan. Dah korang berlagak sangat ngan aku kan, makan sedap2 kat tempat mahal2.. nah amek ko!)

*Anne rase nak belasah je aku bile bace entry aku semalam yg aku cakap nak bukak pose ngan anak yatim sebab takde org ajak aku bukak pose.. Ahahahahahaha.. Anne lah gi Gtalk Buddy ku..

Semalam, best friend aku tuh, sape lagi kalo bukan Abie & Linda ajak berbuke same2.. So decide nak gi kat Bangsar Village coz dekat ngan tmpat keje aku & abi, Linda lak datang dari Cyberjaya ngan bf die.. Linda yg jauh tuh gak yg sampai dulu and die carikan restoren yg best. so decide nak makan kat Fish & Co. Aku ngan Abie dekat nak berbuke baru sampai..

Then trus tengok menu. orang x de lah ramai sgt kat situ. Byk lagi meja kosong. Not bad gak la tempat nye.. Harge pon boleh tahan la. x de lah mahal sgt..

Jenuh tengok menu, sume nye ikan jek.. Huhu, dah name kedai pon Fish & Co kan.. aku dah la tak makan ikan..

Disebabkan kitorg dah sampai lambat. Linda ngn Bf die dah dapat yg diorg oder dulu. so, tumpang2 minum n makan yg linda nye lah. Ehehe, linda makan fetuccini with shrimp.. Tak silap harge die dalam RM14.90 kot.. Pinggan die besar gile. Rase pon sedap..

Sementare nk tggu oder kitorg sampai, aku makan dulu choc cake yg di beli kat opis. Ha, makan ramai2..Sukati je bawak outside food.. ha takpe waiter die busy gile, muke sorg2 menggelabah je org asek dok tanye mane order x sampai2..

Nih air aku.. Chocolate Junkie.. Sedap gile. Mcm choc shake.. Harge Rm5.90 je.. Kalo kat Secret Recipe ade dekat RM10 dah kan..

Nih Abidah nye air. Insomia namenye.. Sebab coffe campur honey n whipped cream.. Abie x suke sgt rasenye sbb x manis.. Tapi Linda suke.. Last2 Abie order satu lagi air Choc Junke cam aku.. Memang sedap gile lah Choc Junkie tuh..

Nih makanan aku.. Mushroom Fetuccini.. Sedap gak. Tapi disebabkan order aku lambat gile sampai and dah kenyang makan choc cake, minum air and makan sotong2 dari pinggan diorg, so x dapat abiskan fetuccini nih.. Linda x berape suke Shittake mushroom nih. Tapi aku suke je.. Sedap gak.. Hargenye pon RM14.90 je..

Yang nih Calamari. ala, senang cerite sotong celup tepong la. Nih Linda yg order..Sedap, ade byk rempah2..

Nih Abidah ponye Fish Platter For 1.. (eh, ke seafood platter? x ingat la namenye) Makan dalam kuali gitu.. Sorri, dah terlambat amek gambar, Abie dah kacau2 dan susunan die.. ade sotong, french fries, Shirmp, nasik, salmon.. sedap gile salmon die.. Harge RM 25-Rm29.. X ingat sangat harge die..

Kesimpulannye makan kat situ sume sedap2 and berpatutan lah..

Lepas tuh Linda & Abie tido umah aku.. Calamari yg tak abes makan tuh tapau bawak balik. Ingat nak makan sahur, tapi linda tertinggal kat dalam kete bf die. Pastuh lak Abie janji nak bawak ayam goreng yg ade dlm fridge die, die terlupe gak.. so, x de makanan la sahur kitorg..

Bile kejutkan budak 2 tuh sahur and aku cakap ade roti jek. Abie ajak kuar gi makan.. So decide gi McD. Sbb McD je la yg bukak pon, Kalo nk gi mamak, takot oder2 nnt lambat lak.. Aku makan bubur McD je. Tapi dok makan french fries dak Abi n Linda nih, cicah sos die cam pedas lak. dah la aku nye buubur aku taruk pepper ngan black pepper. pedas gak.. Tu yg perut aku pedih nih.. huhu..

Lepas sahur, tido jap, kol 6 siap2 nak gi keje.. Linda kene kuar awal.. So hantar die ke LRT. Abie tumpang kan aku sampai opis. Aku x bawak kete hr nih sbb ptg nih nk trus balik Kuantan. Aku sampai opis kol 6.45pg.. awal gile.. eheheh.. Pintu pon x bukak lagi. Kol 7 baru ade pak guard bukak..

Lepas tuh ape lagi, asek tido je la ket meja, depan PC nih.. sakit2 tengkuk aku.. bangun tido, sakit perut pulak.. pastuh sakit ati pulak sbb kasut Affan yg oder kat satu blogshop nih, dapat2 je besar gile.. lagi 2 tahun la baru padan. Huhu, kesian Affan x de kasut raye..

10 September 2009

Ramadan ku yang kesepian..

Ramadan tahun lepas, aku tengah berpantang. So sebulan la tak puase and x delah join org berbuke.. Ramadan tahun nih lak, kene puase sorang2 kat KL. Sedeh nye..

Tengok kat blog orang lain semua dok cerita pasal diorang berbuke kat hotel la, mkn western la, bufet la, sedap2 gile banyak makan sampai kenyang nak pecah perut sume.. amboi2.. korang tak ingat pon kat golongan yang kurang bernasib baik cam aku nih ye.. huhu.. dahla x de pon org nak ajak aku berbuke.. huhu. Arituh je sekali berbuke kat rumah kwn aku, Irmazian kat Sri Kembangan, and hari nih nak berbuke ngan Abidah & Linda kat Bangsar. so, baru 2 jemputan je lah..

Kesian aku berbuke sorang2 tau.. dahla balik keje awal.. kol 5 lebih dah sampai umah, pastu pikir nak makan mane, nak murah beli je la kat pasar ramadan, pastuh mkn je kat umah. Tapi kadang beli lauk ngan air sume dekat RM13 gak abes.. same je cam gi makan Pizza..

Kalau rase nak ramai sket org, aku gi makan kat Jusco.. ramai org kat meje sebelah2 so, x de lah sunyi.. Dah la aku takde sedare mare kat KL nih.. Huk huk huk..ofis lak tak de pon buat jamuan berbuke ke hape ke..

Aku tak kisah la makan ape, asalkan dapat berbuke and kenyang. Ala aku pon nak diet, mmg nak turunkan berat badan sementare puase nih. Kang x padan lak baju raye aku..

Tapi sedeh la bile tgk org makan sedap2 siap amek gambar bagai.. tapi yang aku makan cume nih je.. nah! korang tengok ape aku mkn berbuke.. Nasik kukus ayam dara Setiawangsa ngan air masak je.. nak jimat kos .. Rm5.50 je..

Ok lah tu, abes sebungkus tuh pon dah kenyang sampai malam. Kuih2 memang tak beli la, nak jimat lagi nak kontrol makan mende2 yang manis..

Tapi kalo balik Kuantan leh la makan yg mak aku masak sedap2.. ehehe..

Sahur lak, aku memang x lalu makan nasik. Makan roti je la.. tu sampai tersengguk2 aku nak kunyah roti tuh. Boring nye sahur sorang2..

Oklah.. itu sahaje cerite sedeh aku berbuke.. sesape yang simpati, boleh la ajak aku berbuke ngan korang. Tak pon aku rase nak gi berbuke kat rumah anak2 yatim la.. Arituh aku nampak satu bas bawak anak2 yatim ke masjid dekat rumah. Tengok diorang turun bas, tetibe aku sayu sgt tengok diorang. Camnelah perasaan budak2 tuh x de mak ayah kan? Teringat Affan yang sangat dimanjekan and dilimpahkan kasih sayang dari semua orang. Em, korang tau mane rumah anak yatim yang terdekat??

09 September 2009

Aktiviti shopping sakan weekend harituh

Hari jumaat arituh, famili aku datang KL. so, aku x balik kuantan la.. Afat, Affan, mak aku, abah aku and adik aku datang.. Dalam kol 11 lebih mlm diorg sampai.. Si Affan dtg bawak sume toys die.. ehehe.

So, Sabtu nye pagi2 lagi dah siap. Kol 9 lebih lepas mandikan Affan and bagi mkn bubur, aku, mak, adik ngan Abah aku gerak ke sogo. Afat ngan affan tinggal kat umah.. ehehe, papanye la kene jage sepanjang kitorg beshopping.

Tujuan pergi Sogo adelah sbb sabtu tuh S-Card day..and nak beli barang hantaran abang aku nak kawen cam perfume, handbag, kasut sume tuh la.. kol 9 lebih tuh dah jem gile.. parking pon dah penuh, dekat sejam stuck x dpt parking, last2 parking kat Pertama complex.. gile ramai manusia.. Nak masuk Sogo pon kene beratur mcm nak gi mengundi. Lagi dasat kot.

Akhirnye berjaye gak la masuk Sogo dekat kol 10 lebih kot.. Manusia dah ramai gile berkerumun di mane2..

Kitorg dok surver harge perfume dari satu kaunter ke satu kaunter. Then beli lak mekap2 Loreal.. Beli lebih dari Rm250, leh dapat free makeover ngan photo shoot. adek aku nak sangat dimekap.. terpakselah tambah2 kan sampai Rm250. kemudian best la die kene mekap.. Sambil adik aku mekap2 tuh, kitorg gi beli mende2 lain lagi..

Perasan pengantin baru lagi la tuh, org dok mekap2 kan die..

Sronok benor.. trus cabut tudung tuh.. ahahha.. Rambut die pon di curly2 kan..

Nih la hasil photoshoot nye. Ek, mane sume jerawat suda ilang?? ahahha..

Shopping punye shopping punye shopping.. lame gak la kat situ.. akhirnye jumpe lah sume yg nak tuh. Yg best nye S-Card day nih, setiap pembelian Rm100, dapat Rm10 voucher.. and kalo beli Perfume n cosmetic, dapat Rm20 voucher.. So, total2 voucher yg dapat kitorg redeem ialah RM180.. waa.. byk jugak..

Nih lautan manusia yg dok berbaris nak redeem voucher. Lenguh2 kaki ku.. Mase nih mak abah aku dah tungu kat kuar Sogo dah..

Ade tuh mase kitorg shopping, cari2 abah aku, x de lak die, call2 x angkat.. rupenye die cakap die dok tepi dnding mane ntah, die dah rase nak pitam, then die trus tertidur je kat situ.. die ckp, tgk2 je henfon dah ade 5 misscall dari kitorg. Huhu, Abah aku tuh mmg senang nak pitam tgk orang ramai2.. tapi nak ikut jugak..

Then, dalam kol 3 lebih gerak gi pertama complex.. malas dah nak lame2, pening ramai sg torg, nk pilih2 pon susah. Kat Pertama, belikan henfon utk mak.. Kesian henfon lame die tuh yg aku punye dulu, dah dekat 5 tahun dah henfon tuh. Dahla Affan asek baling je, asek2 off je.. So, belikan la die yg baru.. Murah je Rm170 je.. ehehe..Yg penting die nak yg tulisan besar. Kat kedai henfon nih, mase dok runding2 harge nih, aku lak yg rase nak pitam.. tetibe rase kebas satu badan, dari kaki naik ke kepale.. pastuh ape org cakap mcm sayup2 je dengar, rase nak muntah jugak dalam mase yg same. uish... dasat tul rasenye, then trus duduk, lame sket baru ok.. ntah ngape ntah..angin kot. sbb asek sendawe2 jek.. huhu..

Then balik la umah, lagipon blk awal sbb risau kan Affan x nak minum susu..Die nih susah sgt nak minum, kesian papa jage..Petang tuh bawak die gi Pasar Ramadan. Punyelah seronok die.. sume mende pon nak ditegurnye..Lenguh la atuk dukung die..

Malam pulak, Gi Jusco lak.. Gigih btul shopping, mak aku nak cari jam lak, utk hantaran.

Nih gi Jusco malam bawak Affan. die dah pakai baju tido dah.. malas nak salin2.. eheh, pakai kan sweater je sbb kat Jusco sure sejuk.. Pastuh jumpe lak maskot bear nih dok tegur2 Affan.. Affan buat muke pelik je. die tak takut pon.. ade sorang dak tu, dalam umur 3-4 tahun kot. menjerit2 tak mo pegi kat maskot tu. penakut betul.. ahhaha..

Cool je Affan posing ngan Bear besar.. Mate dah kuyu nak tido sangat tapi x nak jugak tido tuh.. Gi jusco x lame sgt la, kol 10 mlm tuh balik la..

Ok, tuh baru hari Sabtu nye shopping.. Eheehe, hari Ahad pon bangun pagi2 jugak gi Sogo n Jalan Tar. Afat cam biaselah dok umah jage Affan..Kali nih gi naik LRT je, takut x de parking cam smlm. Tapi tgk2 x de lah jem cam smlm..Gi sogo sbb nak gune voucher yg dapat tuh. dapat lah mak aku beli hand bag n kasut rayenye.. kene tambah lagi la duit nye, tapi kire ok la.,dah save RM180 tu. Beli gak baju utk Papa Affan nih.. Sure lah matching ngan baju raye mama.. ehehe. Kale pink satu, coklat satu.. yg kaler biru x jumpe2 lagi.. takpe, ade mase lagi nak cari..

Lepas sejam kat sogo, gerak gi jalan TAR lak. Misi hari nih ialah membeli baju raye la..aku nak cari tudung lak.. Kat Jalan TAR lagilah ramai gile berjuta2 lemon manusia, dah la segenap muka bumi yg ade ditumbuhi dgn gerai2 jual baju, kuih raye and sume lah. mmg bazar sempena ramadan tuh dibukak setiap hari rupenye.. Nak jalan pon himpit2.. dahla panas.. seb baik abah aku x pitam.. dah die yg nak ikut sangat kan.. ehehe..

So, hasil yg dapat shopping kat jalan TAR ialah Atuk belikan Baju Polo utk Affan, nenek beli jubah, mama beli tudung.. gitu lah.. Aku x delah shopping sgt, sbb baju raye dah ade dah.. ehehe. Adik aku je tak jumpe2 lagi baju rayenye. nak lak cari kaler itam.. asek x de saiz je..

Disebabkan hari ahad tuh naik LRT, so mule2 tuh dari setiawangsa ke masjid jamek, then trus tuka tren ke Bandaraya, turun ke Sogo dulu, pastuh dari sogo, trus jalan sampai ke Masjid Jamek..Terer tak aku plan perjalanan.. ehehhe.. Memang penat gile lah, jalan dari sogo dan mengharungi lautan manusia sampai la ke Masjid jamek tu.. akhirnye kol 4 lebih juge, balik ke Setiawangsa..

Malam itu, aku nagn adik aku gi kuar ke Jusco nak cari baju adik aku yg tak jumpe2 tuh. Kang bad mood lak dah nih. Kat Jusco x de yg berkenan lak, so gi carefour Wangsa Maju. Cari punye cari akhirnye jumpelah yg warne hitam yg die nak tuh. Mahal la jugak harge baju2 siap nih. huhu.

Kemudian, shopping hari ke tiga.. Hari Isnin.. Nuzul Quran.. Selangor cuti.. Hari nih, Abah aku tunggal kat umah, die sibuk nak mop lantai umah.. die tuh mmg x leh tgk lantai x bersih. So, aku, mak, adik, Afat n affan gi lah ke sogo..

Tujuan utama nye nak gi tuka jubah mak aku yg org kedai tuh salah bagi saiz semalam.. huhu, sabar je la.. mintak saiz lain, bagi saiz lain, dah balik umah baru perasan.. Aku, mak, ngan Adik masuk sogo dulu, Affan tido mase tuh, so Afat jage je dia dalam kete tuh.. Lepas abes kat sogo tu, gi pulak jalan TAR utk tuka baju mak aku tuh. Puas gak nak cari mane kedai yg pegi semalam tuh. dah la sampai2 je, kedai tuh baru nak bukak, saiz yg nak tuh x de. Nak mintak refund duit, kene tggu tokey die dtg. Lame gile mak aku tggu. Aku tinggal mak ngan adik aku kat situ, then aku gi Sogo smule utk jenguk Affan ngan papa nye dalam kete tuh. dekat 3 jam dok dalam kete.. Uish abes la setengah tangki minyak, sbb enjin idup je..

Oh, anyway setalah lame mak aku tggu kat kedai tuh and gaduh2 ngan org kedai tuh, akhirnye die bagi balik duit sbb mak aku pulangkan jubah yg x padan tuh. dah x de saiz lain n xde dah baju kat kedai die yg mak aku bekenan..mule2 die x nak bagi balik duit, die soh pilih baju lain. dahla baju kat kedai die ntah hape hape.. mak aku mintak gak duit balik. last2 die bagi gak.

Mase kat Jalan TAR tadi ade belikan kasut Crocs untuk Affan. Rm10 je.. Tapi tak padan langsung die pakai.. ahaha. kecik bebenor.. Huhu, dah la comel kaler ijau Ben 10 lagi. Last2 jadi mainan Affan je la crocs tuh. nak buat keychain pon bleh sbb kecik je.. ehehe..

Setelah mak aku datang belik ke parking lot tuh, kitorg pon gerak balik.. tapi x blk trus, gi Carefour Wangsa Maju dulu sbb nak beli pempers ngan susu affan.. lagipon mak aku nak beli bahan2 nak masak. dah boring beli kat pasar ramadan.. dahla mahal. dekat Rm50 sekali habis kat pasar ramadan.. Lame gak jalan 2 kat Carefour.. kol 5.30 baru sampai umah..

So, akhirnye lepas berbuke dalam kol 9 lebih gak la famili kau sume gerak balik ke kuantan.. Mase sume org masuk kete, aku dukung affan, Die siap babai org dalam kete, bile aku nk bagi die kat mak aku dalam kete, die x nak, kuat die pegang mama die.. Padahal, die nih pantang nampak org naik kete, nak je ikut.. Nih, sanggup lagi nak dukung ngan mama die dari naik kete.. Sian die, x nak berpisah ngan mama nye lagi la tuh.. tapi last2 bagi die kat Maksu die, baru ok sket.. siap babai2 mama lak..

Lepas diorg sume balik, sunyi pulak umah.. Huhu, sahur dah kene makan sorg2 balik..

Gitulah aktiviti sopping sakan kitorg selame 3 hari tuh.. Tapi baju raye Affan tak beli lagi pon.. huhu sian anak mama nih, baju yg mama jual asek x de saiz die je.. Aku pon shopping online gak utk kasut Affan. sluar dah ade dah. sluar pendek.. baju je takde lagi. ade satu tuh je la yg atuk die beli.. x pe, nanti mama belikan ye.. Baju melayu ngan songkok die dah ade dah.. kaler biru, same ngan baju mama.. disebabkan aku dah jual sndri baju2 nih and aku tau bape harge die, kadang2 rase tak berbaloi nak beli yg Anakku ke, Kiko ke, dengan harge yg mahal.. Poney pon lagilah mahal.. Padahal dgn harge yg same leh dapat yg brand lagi ok. Tu yg ssh sgt nak beli baju Affan tuh.. Ehehhe.. Tapi kadang2 beli je la mane yg ade. Nak tggu stock aku, belum tentu ade yg sesuai utk die.. x berbaju raye la Affan nnt..

01 September 2009

My Firend's New Born Baby

Hari selase lepas.. gi melawat Yus (Yusalinawati.. Member STF) yang baru lahirkan baby kedue nye.. Kali nih boy gak.. Lahir 20/08/09.. 20082009.. cantik birthdate de.. Berat mase lahir 2.2kg. Yus kene ceasarean..

Aku gi ngan Abidah n anak sedare nye.. Memule gi amek Abie kat Bangsar dulu pas balik keje, then gi setiawangsa.. Jem lak jalan. Trus singgah pasar ramazan kat Setiawangsa tuh. Beli2, then trus balik umah. dah azan dah pon mase on da way nk blk. So, smpai umah, trus bukak2 plastuk n mkn. Lepas berbuke, gi umah yus. die mase tuh berpantang kat umah mak die. Dekat gile je ngn umah aku. jalan kaki pon smpai. tuh yg aku nk gi melawat die tuh. coz lepas tuh die nak pantang kat Kedah lak..

Lame tak pegang baby kecik. alalala ringan gile, x rase pon cam pegang pape.. dah lupe dulu camne pegang Affan yg kecik amat tuh.. Skang Affan dah besar cam gergasi, asek lenguh tgn je dukung die..

Oh,lupe nak cakap, baby Yus tuh namenye Muhammad Aaron Danish..

Dak kecik nih berak lak. huhu..

Lepas tuka diapers, pakaikan balik bedung die..


Nih abang die.. Muhammad Danish Elfy.. baik je abang pandai jage adik. Pandai sayang adik die..

Okeh.. semuge Yus dapat cari keje lain cepat2 and congrats for your new born.. Hadiah pastilah baju dari BrandedBabyClothes.. eheheh..Rompers set with Bib utk baby Aaron and GAP hooded sweater tuk Abg Elfy nye yg celebrate beday last month..
Blog Widget by LinkWithin