12 August 2009

Kursus Induksi Umum

Skang nih aku kat PD. Tengah menghadiri Induksi Umum under Kementerian aku. Diorg bagi tau pon last minute hari tuh. Tu pon ganti org yang x dpt datang. Bagi tau hari khamis, Isnin nye dah nak kene gi. kelam kabut gak la dok gi beli baju2, track bottom and sume keperluan lain..

So induksi nih start 10/08/09 - 20/08/09.. 11 hari tuh dok kat Regency Tanjung Tuan Resort kat PD nih. Nih dah masuk hari ke-3.. huarghhhh lamenye lagi nak abes.. Sian Affan tak dapat jumpe mamanye 2 minggu..

View dari luar bilik aku (Master bedroom). Kitorg dok macam apartment. Ade 3 bilik. so 4 org la sumenye satu apartment.

Broadband connection pon sangat menyedihkan, kadang2 dalam sehari x dpt pon nak connect. dahla penuh ngan aktiviti dari pagi, sampai la 11.30 mlm. So, memang x sempat nak online pon.

Oklah, nih pon amek mase rehat lunch kejap. Seb baik ade connection walopon EDGE je..

Nih gambar hotel diambik dari tepi pantai semalam..

Nih mase sunset petang semalam..

Tenang je bangun pagi, nampak pantai.. petang2 beriadah tepi pantai.. Tapi x de pon mandi air laut lagi. Ntah bile lah diorg nih nk kasik buat aktiviti bebas.. huhu.

Ok, ade mase nnt aku update lagi..

1 comment:

zuhair_jai said...

Ala... kejap jek rasa, dah kena balik duk opis.

Blog Widget by LinkWithin