15 August 2009

Happy Birthday to Encik Suami


Today's my husband birthday.. 15 Aug 09.. Yang ke 31.. eh? dah 31 dah?? Alamak, I pon baru perasan.

So, I'm wishing him a very happy birthday and sorry coz can't be by his side on his birthday.. seb baik hadiah dah selamat sampai di pos laju.. ehehe. sorry ye, abg celebrate beday ngan Affan je kat Kuantan..

Kerane I sekarang sedang menjadi tahanan di tepian pantai PD yg kene memerah otak siang dan malam dan ditorture mendengar ceramah 23 jam setiap hari. Warghh.. aku ingatkan percutian di tepi pantai adelah mendamaikan, tapi kalau 11 hari ditepi pantai, celik mate sampai pejam mate dok pakai formal, kene masuk dewan dengar ceramah, latihan dalam kumpulan, buat assigment, stadi utk exam, prepare utk public speaking, riadah waktu petang, pikirkan ape persembahan kumpulan dan macam2 lagi, oh sangatlah boleh stress walopon tiap2 hari mengadap laut dan bersiar2 di tepian pantai dan baring di atas kerusi malas di bawah pokok kelape rendang.. sehinggekan rase nak nalik ke pangkuan keluarge dan memeluk suamiku.. eh eh.. Affan yang comel dah katenye dah gemuk tembam juge sangat la ingin dipeluk cium yang amat sangat kerane rindu anak kecik itu....

Eh, sepatutnye entry utk wish beday, termelalut pule..(org tak kawen jgn bace, nanti nak muntah..). Ok, Sayang ku me amor.. Semuge hidup kite kekal gembire dan bahagie sentiase dalam limpahan kasih sayang dan rindu-rinduan.. Semuge kite dapat dok bersame satu keluarge. Sabar je lah ek..

Thanks for being a good husband, a good father, a good listener and thanks for everything u have done for our family. Mama dan Affan sayang Papa sangat sangat..

The Best Is Yet To Come..

2 comments:

D'Nur Boutique Online said...

hapy belated besday to hubby afzan. hehehe
afzan, selain kita ni sama nama tarikh lahir hubby kita pun sama ek? sungguh kebetulan nasib nama tak sama

afzanaini said...

wah beday hubby pon same ek.. mmg kebetulan sungguh.

Blog Widget by LinkWithin