03 July 2009

Kawanku Yang Mengidam..

Wahh.. disebabkan harituh aku ade post entry ade taruk gambar Hershey's Kisses, hari nih bile aku chat ngan sorg kawan aku nih, die cakap die mengidam gile nak makan Hershey's tuh bile tengok gambar kat blog aku. Ceh, menyesal aku taruk gambar tuh. Ahaha.

Pastuh die suruh gak aku pos kat die sket, 2-3 bijik pon jadilah die kate. Dahla die dok Sarawak.. ahahha.. Aku dah makan separuh dah Hershey's tuh. Tinggal separuh lagi nak bawak balik Kuantan, Afat cakap die nak jugak coklat Maksu bawak dari US.. Ahaha, tapi takpe, byk lagi nih, boleh lagi bagi kawan aku nih..

Dengan ini, aku umumkan kawan aku, Anne (Nurul 'Ainn Wahab), tengah mengandungkan anak ke-3, dah 4 bulan lebih dah!!! Ahahah, mule2 die x nak aku bgtau org, tapi disebabkan die nak Hershey's tuh, so die izinkan aku kecohkan kat blog. Ahahah..Dah tak leh nak rahsie2 dah..

Okeh Anne, Isnin nanti aku pos ek.. ko sabar tau. Nih semate2 taknak kasik anak ko air liur meleleh nih. Aku dah berjaye cari kotak untuk pos cekelat ko. Sket pon jadik la ek. Ko tengok la dulu gambarnye nih.

Nih jelah yang mampu aku kasik..nanti kalo ade lebih lagi, aku tambah kan lagik ek Anne.. ade pape lagi ko mengidam nk makan, baik bgtahu boleh pos sekali..

Dah.. dah.. pasnih sesape yang pregnen atau mengidam, jangan nak claim Hershey's dari aku ye. Ahahha, aku nak makan sampai abis esok.. AHAHAHAHA, gelak jahat.

4 comments:

ayda abdullah said...

smlm pas sy tgk gmba hershey's kat blog awak sy pun teringin jugak ekeke.. sy cte kat hubby sy, sy kate seb baik teringin je, bukan mengidam sbb sy lOm peknen lagi eheh

ultimatecass said...

anne pregnant lagi!?! wah wah wahhhhh

nazzfikri said...

wah...anne dh ank ke-3 dh dia???pantas btol :P
congrates to anne :)

Afzan said...

ayda->huhu, seb baik bukan mengidam.. ehehe, pakse je hubby tuh belikan, kalo sayangkan isteri belikan Hersheys. macam hubby saye. Ahahahah.

ultimatecass-> haah, selari ngan lirik lagu sekolah kite.. "Maju, maju, maju segera maju!!!"

Nazzgikri-> ye, same gak jawapan aku cam kat ultimatecass tu: "Maju, maju, maju segera maju!!!"

Blog Widget by LinkWithin