23 July 2009

Hei.. lame betul tak menulis blog

Sorri lah kat pembace2 blog aku yg dok tunggu entry dari aku.. Cewah.. boleh blah.. Ehehe.. Bukan ape, sepanjang minggu lepas, dari hari isnin aku kene gi training PHP sampaiselase hari tuh. 7 hari bekerje.. Dah la bos bgtau last minute, tu yg aku tensen tu. mmg nak termuntah dok belajar PHP dari pagi smpai petang tiap2 hari. dengan coding2 nye.. sungguh la aku tak minat. Walopon dulu aku amek major System Computer, tapi bab programming n system development nih la yg aku plg x suke sekali. Aku lagi suke bab2 hardware or nerworking..

Hm, lagipon skang nih bz amat ngan bisnes. Amat menggalakkan betul.. ehehe. tambah2 lagi nak raye nih kan. Oklah tuh, rezeki.. Lepas la duit minyak aku gi keje, bayar parking RM9 sehari and duit belanje mkn kat sini.. ahahaha. Bile dah busy, at least tak la sedeh2 sgt memikirkan nasib dok diperantauan sorang2.. hek eleh, cam la dok oversea..

Tapi aku sronok buat mende yang aku suke. Afat pon sgt menyokong bisness aku.. die la yg slalu bg modal, pastu jadi posmen tukang pass barang yg diorder kawan opis die.. Tapi kadang2 die merajuk aku tak call die, busy ngan bisness je.

Hehe, suke tau jual baju budak2 sbb sume comel2.. Deal pon ngan mak2 budak, diorg nih sume peramah2.. siap bleh wat kwn lagi.. tapi jenuh gan nk melayan sms, call, email yang x putus2.. kadang2 kol 1-2 pagi pon ade org sms lagi. Ehehe, takpe, customer punye hal, layan kan aje..

Weh ape pulak cite psl bisnes kat sini, udah le tu.. ehehe. Anyway nk crite psl aku pon, x de sgt gambar aku. byk gambar Affan je. So, banyak entry akan ditaruk kat blog Affan je nanti.. Okeh, korang dah boleh start bace blog aku n blog Affan semule, sebab aku dah lembali aktif menulis blog..Kalo aku tak update blog tuh, cube korg jenguk blogshop aku, sure ade je aku update. Ehehe.. Mane yg masyukk tu yg aku dahulukan.. ahahaha.

Nih aku baru balik dari umah maksu (makcik Afat sebenarnye).. Tap kamceng gile ngan aku.. ala, die la yg balik dari US tuh, yg bagi cekelat tuh.. Sabtu nih die dah nak balik ke US smule.. diorg dok sane.. umah die kat Ukay perdana tuh. Skang aku dah tau dah sket2 jalan area sini.. dah dok sorang2 nih, kene pepandai la bawak diri, dah terpakse, boleh aje kemane2 drive sendri.. ish.. tapikan kalo lah aku ade henfon yg ade GPS.. mmg selamat idup aku kat KL nih. mmg takkan sesat punye.. uuuhhh sungguh kepingin GPS..

Ooh, ok aku nak tengok re-run Desperate Housewife.. kol 11.45 kat 8tv. selase arituh tak dapat tgk..dah la mase tuh bateri henfon kong, biasenye aku dah taruk reminder 10min sebelum crite start..Seb baik ade repeat show.. Ok.. bye.

No comments:

Blog Widget by LinkWithin