19 June 2009

Update ..Kenduri

Wahh.. penat betul, semalam tido kol 3pagi. Nih mende yang dah dibuat oleh aku:

1. Hantaran untuk kedua2 belah pihak.
2. Cekak rambut n hair clip utk flower girl.
3. Pakaikan Inai and lukis inai untuk adek aku (tu yg sampai kol 3 pagi tuh).
4. Lagu2 selamat pengantin baru, and lagu2 jiwang utk pengantin
5. Jahit n tampal manik, batu berlian kat baju mak. Untuk menambahkan ke'makdatin'an bajunye.

Okeh.. tu jelah keje2 aku yang berunsurkan kreativiti jek.. yang memerlukan tenage atau kepakaran memasak, atau kerje2 dapur x de yek.. ehehe.

Ok, x leh online lame2. mak aku asek membebel je tengok aku mengadap laptop.

Esok, baru kendurinye. Affan dah on da way datang Ke Kuantan ngan Tok Ibu die.

1 comment:

Farah said...

waaah bz ngalahkan pemgantin!

Blog Widget by LinkWithin