10 June 2009

My darling baby Affan

Jumaat tengah hari minggu lepas, aku n Afat gerak balik ke Bidor.. Untuk jumpe anak kesayangan nih.. Sejam suku je dari Setiawangsa ke Bidor. Laju tak?? Huhu.. lagi cepat compare to Kuantan ke Kerteh.

Si budak yang tahu sengeh je nih..

Sangat best spend mase jage Affan. Dahla makin panjang akal nye. Asek nak main je. Tapi taknak toys, nak main ngan orang je..

Hepi lah die Mama ngan Papa ade.. Dah tak mau kat orang lain dah. Nak ngan mama je. Ngan papa pon tak mau sangat. Huhu, tu lah papa malas sangat nak dukung2 die bawak main. Asek duduk tengok tv je.

Buat muke gembire nak mintak mama dukung la tu..

Okeh, nih lak gambar papa mandikan Affan. Nak masuk bilik air sempat lagi soh aku amek henfon, snap gambar die.

Untuk lebih byk lagi aksi Affan dimandikan oleh papa, sile tengok kat blog Affan ye. (Akan diupdate kemudian)

Then tibalah hari Ahad, mama ngan papa dah kene balik KL. Huhu sedeh sungguh la nak meninggalkan anak kesayangan ku nih.

Muke blurr bangun tido. Suruh senyum pon buat derkk je.

"Affan senyumlah sikit.. mama dah nak balik KL nih.. Affan nak ikut mama tak? Nanti mama rindu kat Affan la"

Affan: "Mama, mama jangan la tinggal Affan.. Affan nak main ngan mama lagi.."

Sob.. sob.. sedeh tau tinggal Affan.. T_T
Tapi seperti Afat kate.. He's in a safe hand. Jangan risau.
Aku bukan ape, tak tahan rindu kat die je.. rindu keletah die..
Rindu gelak ketawe die.
Dahla selalu cium mama tibe2. Cium lame2 lak tuh..
Saaayang anak mama..

4 comments:

niza said...

sedihnyer bila kena tglkan anak...uhuhuh...

" NoBoDy " said...

waaa..sedihnyer..
kiut giler affan..

omey83 said...

a'ah la..kiut kan munie..tu la syg kena tinggal..klu ari2 dpt ngadap n main2 ngan dia kan best

Afzan said...

tulah, sian anakku..

Blog Widget by LinkWithin