03 June 2009

I lost 2kg in 4 days!

Haha, percaye tak, last week dari hari Rabu sampai Ahad kan aku cuti. Pastuh balik Kuantan. Kene jage Affan sebab mak aku masuk spital. So, selame lebih kurang 4 hari tuh, jadi suri rumah sepenuh mase melayan Affan ngan papanye, wat keje2 rumah, masak, tak benti2 wat keje dari pagi sampai ke malam. Pastuh makan tak sangat sebab mak aku kan kat spital. So, x leh makan masakan mak aku.

So, balik KL ari ahad arituh aku timbang, eh, jarum penimbang tuh menunjukkan dah kurang 2 kg. Macam tak percaye. Ahaha.. tiap2 hari aku timbang, memang betul, dah kurang 2 kilo. Aku tau penimbang tuh tak tipu.

Then aku bgtau membe kat opis nih.

Aku cakap kat die, "U tau tak, berat I kurang 2 kilo tau, 4 hari jage anak I kat rumah".

Die cakap "Ha? U bagi I jagelah anak U tuh!"..

Ahahahaha.

4 comments:

Anonymous said...

//Then aku bgtau membe kat opis nih.

Aku cakap kat die, "U tau tak, berat I kurang 2 kilo tau, 4 hari jage anak I kat rumah".

Die cakap "Ha? U bagi I jagelah anak U tuh!".. //

lu cakap sama tu vijaya ke??? ::))))

Dr.Sintok

Afzan said...

Ahahaha.. ya betul.. Tapi vijaya pon dah makin kurus sbb die hard core nye diet.

edot said...

mmg le apzan..jage ank ni umpama exercise sepjg ari..letih xyah ckp le..sbb tu aku lpas branak makin kuruss..tp skrg dh normal laa heheheee

Snowwhite Zone said...

WAAA best la mcm tu... dah turun.. nyway... just drop by..

Blog Widget by LinkWithin