22 June 2009

Father's Day untuk Papa

Semalam Father's Day!! (21/06/09) This year, My hubby, Encik Afat celebrate Father's days nye yang pertama setalah menjadi papa kepade Affan nih. Just bagi hadiah je kat Afat. Tak leh la nk gi kuar makan ke, spend mase together2 sbb baru pas kenduri and aku dah nk kene balik KL kan..

Papa yang sayang Affan sama macam Mama sayang Affan

Kadang2 orang kate muke Affan cam Papa, kadang2 cam Mama..

Nih hadiah Father's Day untuk Papa dari Affan ngan Mama.. Baju keje ngan seluar siap ngan stokin lagi. Nak beli spender, tapi rase cam dah ade byk.. ehehe. Lepas nih, jgn hilangkan baju lagi tau. Sian papa dok membujang, ntah camnelah pakai baju gi opis.. huhu.. terpakselah berdikari basuh n iron baju sendri..

Okeh, setelah menjadi Papa nih, mama harap Papa menjadi Papa yang baik, bertimbang rase, bertanggung jawab, pandai menguruskan duit, pentingkan keluarga dari mende lain, benti merokok sebab dah janji nak stop smoke bile baby lahir, tapi sampai skang tak stop2 lagi, lebih rajin menguruskan Affan, boleh harap untuk jage Affan, basuh berak, mandikan n buat susu.

Harapnye kite boleh dok bersame bertige. Supaye boleh jadi mama and papa yang sempurna untuk Affan.

Thanks for all your sacrifices of being a father and a head in our family. Thanks sebab sanggup tak gi bowling and tak kuar ngan kawan malam2 untuk spend lebih mase dgn mama n Affan, Thanks sebab sanggup cancel nak gi wedding kawan bile Affan demam, Thanks sebab bawak mama & Affan gi klinik bile sakit malam2, Thanks sebab sanggup drive gi sane sini, drive balik kampung sume(walopon lom bawak gi Genting Highland andPulau2 yg mama nak sgt gi), Thanks belikan susu dan sume keperluan Affan, Thanks sebab penuhkan tangki minyak kete mama, gi hantar car wash, gi service..Thanks sebab buatkan susu Affan tengah malam bile berjage tengok bola (mmg awal2 lagi dah offer nak buatkan susu Affan kalo die terjage semate2 nak mama izinkan tgk bola). Okeylah, terime kasihla atas ape yang papa dah buat..

Tapi kalo korbankan rokok demi Affan memang kami amat lah bertrime kasih sampaikan mama akan bagi sorang lagi baby kalo Papa benti isap rokok. Ahahah. Marilah kite same2 doakan Papa Affan benti isap rokok..

Anyway..I love you sayang.. no matter how..

Selamat Hari Bapa juge kepade sume Ayah2, Abah2, Daddy2, Papa2 sekalian termasuk Abah ku dan Abah mertuaku. Pengorbanan anda semua membesarkan kitorg nih sangatlah tak terbalas.

No comments:

Blog Widget by LinkWithin