10 June 2009

Ayoy the proud father

Ok, sambung cerita pasal last week. Khamis malam minggu lepas, Afat arrive from Kerteh. carpool ngan kawannye, so aku kene amek die kat stesen Petronas kat MRR2 tuh. Agak lambat sikit sampai sebab aku tak berape tau directionnye. Silap paham sebenarnye, aku kat jalan lain, Afat lak bagi direction kat tempat lain huhu. Dahla die tuh segan berdiri kat Petronas tuh bawak beg pink. Tu sebabnye die soh aku cepat sampai. Ahaha.

Lepas tu, stret trus gi umah Ayoy, best pren husband ku nih. Die jugaklah jadi pengapit mase kitorg kawen arituh. Ayoy dah lebih seminggu jadi papa. So, nak tgk baby die. Aku dah bawakkan siap2 baju dari BrandedBabyClothes (promote jgn tak promote) untuk bagi kat baby die.

Ok, meet Zara Deliza.. campuran Philipine ngan Kuantan nih.. Ahaha.. Was born on 26 June 2009.

Keciknye new born baby. Teringat Affan mase kecik2 dulu.. sangat ringan, boleh dukung seblah tangan je.. Skang nih.. huhu dah cam gergasi..

See, Ayoy yang sangat hepi dapat baby.. Die dahla memang suke budak2..


Oh, tak dilupakan jugak gambar little Zara ngan mama die..same2 baju pink.

Sorila gambar gelap.. amek ngan henfon je. henfon aku tak canggih cam korang..

Encik Ayoy, little Zara dan Encik Afat..

2 comments:

AYOYakaDASSLER said...

i likeeeeee.

Wawa said...

alamak...cam salah je???

arini baru 18 June 2009...Zara plak lahir 26 June 2009???

Emmm...cam compuse je??? Fast forward ke???hahahaha

Blog Widget by LinkWithin