26 May 2009

SMS form a friend

Mase tengah dalam bas ekspress balik ke Kuantan, tetibe dapat sms dari member lame. Eh, terkejut gak tetibe die bg sms, sebab kami bukan bercontact sangat. Die ex schoolmate, STF dulu. SMS die camnih:

"Afzan, congratulations on ur new business venture. Masa aku dapat msg ko tu, aku mcm sedey je sbb dah kawen 5 mths tp x pregnant. 2 days after that aku dpt tau aku positive. Alhamdulillah. Ko macam tau2 je. Neway, dah tengok ur online boutique. Love the leggings and the affordable price! Will promote to others. G Luck - XXXX - "

Oh, I'm so happy for her. Sure die pon tengah teruja dapat tau bakal jadi mummy nanti.

And lagi satu, kawan aku kat IBM dulu, Azie, dah selamat lahirkan baby boy 21 May 09, Name nye Afief Syaquell b. Rusydi. Amboi name canggih, lawan tokey btul. Ehehe, Congrats to Azie and Eddy!

Nih sure putih macam Affan gak nih. Muke cam Azie.. Biaselah baby boy slalu ikut muke mummy. Bilelah nak gi melawat Azie nih.. aku dah la tak reti nak drive sorang2.

No comments:

Blog Widget by LinkWithin