03 May 2009

My New Blog Shop - Branded Baby Clothes


Sorry tak berkesempatan lagi nak update blog aku or blog Affan. Coz sekarang nih dok busy ngan bisnes baru. Ehehe.. Nih la Big Plan yang aku cakap arituh. So, skang officially Blog Shop aku dah launch. Blog tuh namenye BrandedBabyClothes. Meh chekidout kat sini or link die ialah http://brandedbabyclothes.blogspot.com.

Yang aku jual nih baju2 baby dari newborn sampaila toddler. And baju2 tuh sume yang branded and yg baru.. bukan second hand punye ye. (eh, bukan hanye baju, tights, booties sume ade) Hargenye memang lagi murah dari butik2 die yang sebenar. Kalo korang tak caye gi la tengok sendri Osh Kosh nye t-shirt kat butik die. Bagi yang biase usha2 baju2 baby imported from US, UK nih korang sure dah tahu sendiri range harge nye kan..

Anyway.. skang nih stok memangla tak banyak lagi. Biaselah, baru nak mule berbisness, ade kekangan modal sikit.. tapi takpe.. Saiful Nang pon boleh jadi jutawan dengan hanye modal RM90 kan.. Insyaallah, akan selalu reload baju2 baru dari semase ke semase. Jangan risau.. stok sentiase ade.

Blog layout pon tak berape canggih manggih sangat la. But akan update from time to time . Yang penting skang nak upload gambar2nye dulu. Oh, tapi gambar yang aku amek hanye menggunekan camera phone aku. So, kualitinye amatlah kureng. Baru start bisnes, tak mampu lagi nak beli digicam. Huhu. Anyway, rupa sebenarnye pastilah lagi cantik dari gambar ye. Dah byk invest utk broadband and modem nih. Yang lain nanti2 dulu.. adelah rezekinye tuh nanti.

Ok, kawan2.. meh la bagi sokongan kat bisnes baru aku nih and war-warkan lah kat orang kampung anda. Pastinya anak2 anda, dan kawan2 anda akan memakai baju yang bergaya, tidak lagi hanya terkongkong dengan jenama Anakku atau Kiko.. ehehe..

Selain dari yang kat blog tuh, ade gak Jeans Levi's for Kids, t-shirt Timberland, Ralph Lauren, banyak lagilah.. So, sesape berminat boleh pre order, nanti aku dapatkan dari supplier.

Oh, sempena Kedai baru bukak nih aku adekan Grand Opening price Promo. Dont Miss Out!



1 comment:

mummy_ayu said...

good luck!!!

Blog Widget by LinkWithin