13 May 2009

Kawan2 bakal dapat baby lagi

Pagi tadi kol 9 pagi, ade sorang kakak kat ofis nih (Kak Su) yang pregnant menunggu hari je. (Baby ke-2) Die cakap dah bleeding. Kecoh kitorg sekejap. So, kitorg decide nak hantar die ke Hospital Selayang. Naik la kete die. Jai yg drive, Kak Ayu tukang tunjuk jalan, aku tukang bagi sokongan. ahaha. kejap je dah sampai Hospital. tapi Kak Su cakap die tak rase sakit pape pon.

Kitorg duduk dulu kat luar spital tuh tggu hubby die datang bawak kad rawatan hospital sume. Pas hubby die datang, baru die register sume. Kitorg ber3 lepak kat cafe dulu. Then dalam kol 11 lebih hubby die turun cakap die nak hantar kitorg balik ofis dulu. Kak Su admitted sbb dah ade bukaan 2 cm. ehehe, teringat pulak time aku nak bersalin arituh.. anyway, sampai ke petang nih tak de berite lagi. Blom bersalin lagi la tuh.

Hmm, tadi pulak chat ngan membe skolah yang lame tak denga kabar. Si Shima a.k.a Siti Rahimah. Die cakap tengah cuti sebab mabuk teruk, die pregnant 3 bulan. Anak 1st.. Wahh.. lepas tuh, kebetulan chat ngan sorang lagi, (nama dirahsiakan) die cakap die sakit, masuk spital, muntah2 teruk..rupenye die pon pregnant 3 bulan jugak.. anak ke 3.. wahh dah masuk ke 3 tuh..

Whoaa.. dalam sehari dapat tau 2 kawan pregnant and sorang nak bersalin.. Bakal mendapat anak pertame, kedua, dan ketige..

No comments:

Blog Widget by LinkWithin