20 May 2009

Impiana KLCC again

Semalam balik keje naik LRT, dapat dok bahagian depan skali. Best gak, boleh letak beg kat situ and tengok train jalan, cam naik roller coaster. tapi takut gak bile masuk terowong, teringat crite2 thriller..

Semalam hujan, dari jauh nampak Kl Tower.

Nih dah sampai stesen Pasar Seni..

Anyway semalam, Afat datang KL, die ade meeting kat KLCC and hari nih pulak die nye meeting kat Bangi. Sepatutnye kene dok Hotel Equatorial Bangi. Tapi jauh lak nnt aku nak gi keje. So, die request dok Impiana KLCC je. Aku nak gi keje pon snang, naik LRT je.

Semalam, lepas die abes meeting and check in hotel, baru amek aku kat Setiawangsa dlm kol 8 malam. Gi makan dulu. Masing2 dah lapo. Lame dah mengidam nak makan kat Pelita dekat2 area KLCC tuh.. So, gi jugak lah, walopon parking susah gile.

Kat Pelita, aku makan sup ayam. Suke sgt sup mamak yang macam tuh and cicah ngan roti. But yang nih masin sgt lah. Roti die pon keras. Huhu. Afat makan nasik. Sian die satu hari tak makan lagik.

Then terus gi Impiana. Saje amek gambo org dok main biola, piano kat lobby tuh.
Gambar-gambar lain tak yah amek dah, bleh refer je kat entry yg nih: A Night Stay at Impiana KLCC

Dalam lif. *pendeknye aku..

Nih Afat suke benor makan Mister Potato. Nak mengugurkan rambut lagi lah tu.. dahla beli perise aku tak suke. Saje nak makan sorang la tu.

Nih pagi tadi, kol 6.30pg dah check out. Afat nak antar aku kat LRT Ampang Park and die trus gi Bangi. Rugi check out awal2, x dpt breakfast free. RM 260 semalaman inclusive breakfast tuh. Bagus IPerintis nih, Kalo pegawai gomen cam aku nih entitle RM120 je rasenye semalam. Huhu.

Bestnye kalo Afat dapat datang KL selalu. Especially kalo dapat dok hotel selalu. Eheheh.

Ok, itu sahaje.. sekian laporan dari aku..

2 comments:

mummy_ayu said...

wah bestnye! dapat tido hotel sangat lagie..

Afzan said...

Ehehe, tuh la, kadang2 ade mende yg best jugak dalam idup nih. Bukan susah je sepanjang mase.. kire ok lah.

Blog Widget by LinkWithin