22 May 2009

Hari nih balik Kuantan

Wahh mengantuknyee pagi nih kat opis.. nih gare2 tido kol 1 semalam, sanggup bersengkang mate semate2 nak tengok re-run Desperate Housewife kol 11.45pm- 12.45am. Sebab hari selase arituh tak sempat tengok.

Ala, tuh je la cite yang aku tengok kat TV sekarang pon. Sepanjang seminggu, aku hanye tengok TV hari Selase, cite Ugly Betty ngan Desperate Housewife je! Betape tak perlunye aku mempunyai astro sekarang sebab setiap mase dok mengadap lap top jek. Hehehe. Kat umah lak ade Wifi free dari rumah belakang yang tak di taruk password. So, syiok gilelah gune. Dah la laju kan, compare to broadband.

Hari nih, datang keje jalan kaki je gi LRT, bawak beg balik kampung terus. Karang pas keje kol 5 trus chiow gi Pekeliling. tiket dah beli siap2 dah mase turun bas dari Kuantan Ahad lepas. Bestnye boleh jumpe Affan yang dirindui dan papanye juge..

Hmm, minggu depan hari rabu aku amek cuti. Rabu aku ade join jualan kelab kat KPKT nih, aku bukak gerai untuk jual baju2 baby tuh. Ngan business partner aku, En. Azrai. Booth bukak dr kol 9pg-5ptg. So, sesape yang berade kat Pusat Bandar Damansara nih, bolehla jenguk2 booth aku. Harge sure murah2 nye. And stok baru baju cun2 sumenye. Datang jangan tak datang! Ingat tau Rabu 27 hb5.. Orang gomen dah dapat gaji time tuh kan..



1 comment:

mummy_ayu said...

seronok nye dia..nak jumpa affan...kiss kan cikit for mummy ayu..muah!

Blog Widget by LinkWithin