06 May 2009

Friendster? tak main dah..

Seriously dekat setengah tahun tak bukak friendster tuh. Sesape kawan2 yang menjemput kenduri kawen melalui friendster tuh, bile aku bukak message, tengok-tengok, diorang dah mengandung or ade baby dah.. huhu. betape nye tak ber friendster skang. Nih baru bukak balik sbb Tunang adik aku bagi gambar Affan yang die dah edit comel2 gile. Punyelah dah tak familiar, sampai aku dah tak tau mane nak tengok kite nye photo album dlm friendster.. kat mane ek? jap aku usha skali lg..ish.. kat mane nk tengok gambar yg orang uploadkan utk kite?

Ok.. ok Dah jumpe.. maka nye aku nak tampal sini gambar Affan yang sangat geram rase nak cium2 nih. Silelah geram same ye..






Nih sume gambar time Affan bayi mude remaje lagi rasenye, sbb tuh la muke licin gebu tembam tanpe jerawat gigitan nyamuk, rambut pun halus2 lagik.

2 comments:

najiba said...

afzan same la kite. aku pn lme gle xjenguk fster. smenjk opis aku block n aku kne gne wireless kalo nk bukak fster aku mmg xupdate dh fster tuh. lgpn blog cm lg best je btol x :)

Afzan said...

tu la pasal. friendster nih utk budak2 remaje cam kite dulu2 je. dah beso2 nih, lebih baik bace blog. eheheh

Blog Widget by LinkWithin