08 May 2009

Esok balik Kuantan

Afat dah ade kat KL. Die datang semalam. Tapi esok pagi kot balik Kuantan. Biasenye Jumaat after aku keje balik Kuantan. Tapi takpe, Afat cuti lagi hari Ahad, ganti hari Wesak..

Nanti balik Kuantan boleh jual offline je baju2 baby tuh sume. Semalam dah amek stok baru. Seronok pulak bisness nih bile orang memberi sambutan.. eheheh. Tapi nanti kalo dah balik dok Kuantan, tak tau la camne nak amek stok. Susah sket la..

Tapi jual Offline (jual secare direct) lagi cepat habis sebenarnye dari online. Lagipon orang boleh tengok and rasa jenis material baju2 tuh and kalo berkenan trus grab je. Yg online nih banyak jugak saingannye and leceh sket sbb nak kene amek gambar, upload, update blog, and pos. Tapi takpe due2 method pon aku gune..

Nih aku kat Sri Rampai sebenarnye, ade training PHP kat sini seminggu dari Isnin hari tuh lagi. Hari nih last day. So far oklah.. dah paham sket2 pasal PHP. Barulah ade idea sket nak siapkan system yg kene buat tuh..

Oklah, bye u olsss...

No comments:

Blog Widget by LinkWithin