23 April 2009

Stroller untuk Dijual


Korang, aku decide nak jual Stroller Affan nih sebab ingat nak beli buggy je untuk Affan. Lagi pon die dah tak nak baring dalam stroller dah. So buggy lagi sesuai untuk die.

Stroller nih kitorg beli dalam 4 bulan lepas. Brand Anakku. Harge sebenar RM399. Nih nak jual RM230 je.

Ciri-ciri stroller:

-Can be use from new born to toddler.
-Easily fold up for storage
-Wheel locks
-Seat can recline to 3 different positions
-Adjustable foot rest
-Detachable tray with bottle holder
-Handle adjustable to front or rear
-Wheel can be adjust to turn into rocker
-Got basket below the seat
-Have pocket to put bottle behind the roof

Memang elok lagi condition die. Kain die ok, tayar ok, sume ok lagi. Seat full reclinable, so sgt sesuai untuk new born (sebab boleh baring) sampai la umur 3 tahun.

Ok, anybody interested, boleh leave comment kat sini. Boleh COD or pos. But at minimum charge la.

CEPAT, CEPAT! sape cepat die DAPAT... Harge dah murah tu..

1 comment:

Winda said...

nak tanya...hehehe..dah ada org beli ke stroller u...reply di email sy bleh..nrwndismail@yahoo.com ataupun blog saya http://windalehinspace.blogspot.com/ bole la bg msg kat situ...

Blog Widget by LinkWithin