16 April 2009

A Night Stay at Impiana KLCC

Last night me and Afat stay at Impiana Hotel, KLCC coz Afat got a meeting here. So he got to stay at hotel la as usual.. Me, menumpang je lah. Saje mengada-ngada padahal Setiawangsa ngan KLCC tuh bape KM lah sangat. Nak jugak dok hotel. Dah free kan, ape lagi..

So, when he arrived at KL last night about 8pm, straight away fetched me at Setiawangsa and went to Impiana. Dah siap bawak baju untuk keje hari nih lagi. Ehehe. Rase cam honeymoon la pulak. Lupe jap ade anak. Dahla Affan demam tuh. Tak sabar nak balik Kuantan esok jumpe Affan.

So, here's all the pics I got to capture last night..

Afat check-in.

The Lobby.

The bed. Queen Size only la..

Me..

The fruits..

The Pillow Menu. Boleh pilih bantal jenis ape nak.

The Bathroom.

The Toiletries.

Me, ready to go to work at 6.30 am this morning.


Yay, aku memang suke kalo Afat ade meeting kat KL. Tapi tak suke kalo ade yang mengganggu nak ajak die keluar makan la, minum la, ape la tengah2 malam. Rase macam nak off je handphone

And weekend is the time for 3 of us, which only can be together ONE day in a week. So sorry if we can't pickup your calls or take a long time to reply SMSes or fulfill your invitation, guys.. Unless if it involves us three. Kalao anda menjemput kami bertiga memang amatlah dialu-alukan.. Jangan ajak Afat je, pastuh aku kene dok umah. Benci tau. Ya.. Please understand. Huhu.

1 comment:

CadaLoRa said...

waaa..bestnyer!! honeymoon!!!..ekekke

Blog Widget by LinkWithin