13 April 2009

Kepulangan Menemui Anak Kesayangan

Macam biase jumaat malam balik ke Kuantan. Last Friday aku amek bas awal sikit. Kol 10 malam dah sampai Kuantan. Affan pon tak tido lagi menyambut kepulangan mama die. Tengoklah muke die yang gembire tuh. Pastuh mule la dok menjerit-jerit, tangan kaki bergerak2 dengan aktif nye, macam kalau boleh jalan, dah lame die berlari peluk mama die tuh.. eheh.

Tengok tangan ngan kaki asek mengayuh2 mintak simpati suruh orang angkat la tuh. Hei.. senyuman die tuh la buat orang cair tengok..

Tergelak-gelak sampai mate sepet.

Macam nak terbang dah tuh ha.

"Uuh mama, mama, nak dukung!!"

(Sori, gambar di waktu malam kureng memuaskan menggunekan henfon Nokia 6120 Classic)

Yeah, hari Sabtu pulak, dah petang kuar gi makan mee kari kat Planet Mee Kari, tempat mee kari paling sedap kat Kuantan.

Mee kari Bersaiz extra. Harge RM4.20.


Sangat seronok macam nih. Setiap minggu setelah keeorangan kat KL, balik ke Kuantan untuk
INI..


Dan INI..



Juge INI semua..

Affan yang tak dok diam bile nak amek gambar

Affan cume boleh minum air suam je. Kesian die, punyela terliur tengok orang makan. Bagilah air dari straw ke, sudu ke, cawan ke, sume die nganga jek

Bergambar kenang-kenangan bersame Mee Kari Papa sebelum semuanye disedut ke dalam perut papa.


Untuk Baaaaanyakk lagi gambar Affan, silelah lawat blog Affan ye. (Dah update dah.)

PS: Aku sangat sukelah Mozarella Cheese Stick, Burger King nih. Gile sedap. Nih jelah aku punye dinner before naik bas ekspress balik Kuantan arituh.

Panas2 lagi tuh. 3 batang stick jek RM3.95..

Tengok nih cheesenye boleh ditarik2. Sedapnyeee.

2 comments:

Omecool20 said...

Phuh .. nampak mcm best jugak mee ni .. kat mana kat Kuantan tempat ni ? Ingat nak cuba bila ke sana la ..

Afzan said...

alamak, lupe name tempat tuh. Tapi dlm area bandar kuantan tuh jugak. mmg sedap giler. Ayam, kerang, tauhu, fishball sume ade.

Blog Widget by LinkWithin