27 April 2009

Sepasang Kurung Nan Purple

From left: Abidah, Afzan, Hanis

Hari nih pakai baju kurung yang baru amek dari umah tukang jahit semalam, yang dibeli oleh husband ku sayang.. ahaha. Ade corak kaler purple2 sket, siap berkilat2 lagi ngan labuci.. Semangat, trus pakai hari nih gi keje.

Turun je dari bas, nampak Abidah ngan Hanis. Aku pon panggil la diorang.. Kebetulan, Abidah pakai baju purple and Hanis pon pakai baju kurung Purple jugak. So, Abidah sangat excited nak amek gambar. Maka posing la kejap kat situ. Ehehehe.

*Sebenarnye aku tak suke kaler purple.. Tapi ape2 aje yang husband ku sayang beli, sangat suke lah..

Kenape sangat geli panggil Afat husband ku sayang? Ahaha aku sangat good mood lately.. and sangat rindu la suami ku ini.. huhu..

No comments:

Blog Widget by LinkWithin