02 April 2009

Ape-ape saje lah

Hmm, x de idea dah nak tulis ape. Dari pagi td internet connection sangat hampeh, tak leh nak login kat Blogger. Akhirnye baru boleh nih ha. Nih yang membuatkan aku terfikir nak ade Broadband nih. Cam yang Zaleha punye, RM68 jek sebulan, but Modem kene beli la, dalam RM299 harge modem yg paling murah. Hmm, boleh dipertimbangkan tuh. Kalo ade Broadband, nnt snang sket, tak payah gune office nye connection yang sgt banyak la di block nye. Nak cari coding pon susah (alasan kenape keje tak siap2). Tapi kalo ade Broadband pon, gune kat ofis jek, kat umah bukan ade laptop pon. Rugi jugak. Hmm tengok la dulu bajet. Huhu.


Oh, hari nih Afat datang ke KL, straight dari Kerteh. Esok malam pulak Maksu Affan datang ngan Kak Azira bawak Affan ke KL. Nanti boleh la spend mase ngan Affan weekend nih. Tak sabar nak jumpe budak comel kuat gelak berkaki sangat aktif menendang tuh.

Eii geramnye nak peluk cium budak nih.

Segmen Tahukah Anda
Kalo nak tengok samada blog atau website korang atau ape2 content dlm blog korang mcm gambar ke, ditiru oleh orang lain (a.k.a COPYCAT), bolehlah gi kat website nih http://www.copyscape.com.


5 comments:

AsX said...

Gee... Afat soo cute...

amiza said...

tak dapat posting ke kuantan ke? kat kl ni tinggal ngan sape?

Afzan said...

Mr AsX-> For real?? Oh, I think u got the wrong person. Afat is my Hubby, AFFAN is my Baby.. ehehe.

z|Ha_J said...

bleh plak slh org.. emmm

cepat2 la beli broadband...

Afzan said...

amiza-> untuk soalan ko tuh, sile bace entry2 sebelom nih. ade aku ceritekan.

Blog Widget by LinkWithin