30 April 2009

Aku yang Bengang

Bengang amat lah!! Hari nih satu hari akan tak boleh gune Lap Top sbb org ofis nk gune buat UAT. Dahla dari Selase arituh diorang pakai. Sempat gune broadband aku utk 2 jam je baru.. Semalam aku MC ingatkan diorg gune, rupenye hari nih diorang nak gune.

Tensen woo gune lap top pinjaman nih. Camne nak wat keje camnih.. HUHU.. Dahla baru dapat broadband, tapi ape maknenye kalo takde LAPTOP!!!! Geram nih.. geram nih.. terpakselah gune henfon lagi. Tapi boleh gune kejap2 jela, sbb bateri cpt kong.

Cepat la.. cepat la dapat lap top.. tolong~~~~

Minggu depan pulak dari Isnin sampai Jumaat ade training PHP ngan MySQL kat TTDI.. So tak de kat ofis seminggu.. huarghhhh.....

ps: blog Affan pon tak terupdate lagi nih.. akan cube jugak..

Caaayanggg Affan..

*Aku masih batuk teruk dan selsema, kalo tau tak dapat gune laptop hari nih, aku mintak MC 2 hari trus ngan doc. Ceh, menyesal sungguh, susah payah gi keje walopon demam, tapi last2 tak leh wat ape, sebab takde laptop.

1 comment:

mummy_ayu said...

alahai...puteh gebu dak affan nie...geramm!!

Blog Widget by LinkWithin