19 March 2009

Yeah..

Hari nih agak selsema akibat cuace air-con yg sgt sejuk sejak 2 menjak ini. huhu.. hmm, malam nih Affan datang ke KL dengan diiringi papanye, nenek & atuknye sekali.. Yeah!! Boleh jumpe Affan yang disayangi amat tuh.. So, esok nak mintak cuti lah. Nak main ngan Affan puas2. Best peluk2 die and main cak-cak..

Semalam call mak aku die cakap Affan dah ok minum susu. Sbb b4 tuh die x berape nak menyusu. Bile mak tunjuk botol susu and bacekan Bismillah.. die dah menjerit2 x mau minum. Ingatkan kenape, semalam baru figure out yg die tak suke puting botol susu yang baru tuh. Maybe sbb baru lagi, so agak keras kot. Aduss, camnelah Affan nih. Takkan nak pakai yg dah buruk tuh. Bile tuka balik pakai yg lame, baru ok.

Die mmg cerewet sket. Die nye Pacifier pon gune yg same je dari dulu. Kalo beli yg baru pon, kene same jenis.

Oklah, weken nih ade 2 kenduri nak gi kat Kl nih. Tu pasal Afat datang KL bawak Affan. Esok cuti.. Yeah..

1 comment:

CadaLoRa said...

ikut mak dia la tuh..heheheh :p

Blog Widget by LinkWithin