03 March 2009

Penantian Penuh Harapan

Bilela aku nak dok same ngan anak aku yg comel nih.

Waduh, tajuk nye.. ehehe.. Tak de ape cume skang nih makin pening sbb asek pikir je bile la nak dapat tuka keje kat Kuantan nih. Huhu, mcm x larat dah nak dok jauh2. Yg paling x best nye, x dapat tengok Affan membesar tiap2 hari. Jumpe pon weken je. rase kejap sgt. Skang nih oklah, die x kenal org lagi. dgn sesape pon die nak je. Nnt die dah besar sket kang, takot x nak dah kat mama die nih.Dah tu, hari2 tengok nenek die je. Huhu.

Sebenarnye ade dapat call dari iPerintis (Company Afat keje skang). Diorg tanye aku interested lg x nak keje. Hmm, nih yg tgh dok pikir2 nih, Kalo ikutkan hati, mmg rase nak benti je keje gomen nih. Keje je kat Kerteh tu, snang dapat pindah rumah trus, dapat dok ngan anak n husband aku. Mmg setel sume prob. Tapi.. ramai yg manasihatkan jgn benti keje gomen.. huhu, camne.. aku pon takot nk amek risiko. So, skang nih, tgu dan lihat dan mengharap jek lah.. Mintak2 la cepat dapat posting ke Kuantan. At the same time aku ingat nk apply tuka ke Kemaman or Dungun je la trus. Maybe amek mase more than a year. tapi ape boleh buat. Dah keje gomen camni lah.

Hmm, oklah, asek2 cite psl prob aku je kan. Menyusahkan ati org yg bace jek. eheh. Okeh Nih aku nak mengucapkan congrats la kat kengkawan aku, ade yg beberape org tgh pregnant anak kedue skang nih. Amboi korg! x tgu aku pon ek. kate nak anak kite sebaye. Anak sulung jela sebaye ek.. Eheh, xpelah, semuge korg berbahagie menambah ahli keluarge. sure lg meriah nnt. Aku x nak join the club lagi wat mase nih..eheh. (Oh name2 mereke x boleh disiarkan sbb diorg sume nk merahsiekan pregnant anak kedue nih. huhu)

No comments:

Blog Widget by LinkWithin