26 March 2009

Aku baru tengok Slumdog Millionaire

Doh.. sangat ketinggalan zaman aku.. Baru semalam aku tengok Slumdog Millionaire yg sgt heboh diperkatekan org and memenangi oscar itu. Before nih pon dah bace preview blogger En. AsX and dengar dari org2 lain ckp cite nih best amat.

So Selase lepas, mase gi jalan2 tanpe arah tujuan kat Masjid Jamek, nampak org jual DVD. Hehe, aku pon beli lah. Jgn marah ye. Cetak rompak aje.. eleh, org lain tuh same gak, download dari internet..

yela.. dah lame x gi wayang doh.. since lps bersalin arituh. kire dah 7 bulan lebih la. mak aai.. gile lame. Kalo tak dulu, tiap bln gi tgk wayang je. (tu jela aktiviti dihari minggu sbb Afat tak reti nak bawak aku gi bersiar2 kat Taman burung ke, Tugu Negara, Galeri Petronas, KL Tower, London Bridge atau Taj Mahal..) X suke gi wayang kalo x de husband aku bersame. Kami sgt romantik tgk wayang berdue. ahahah. Tapi skang, bile weekend nk tengok wayang kat Kuantan tuh, cume ade satu je kat Megamall. Pastuh asek ramai org. penuh ngan budak remaje hingusan yg serabai and cite yg ade pon ala2 cite melayu yg x menang Oscar itu. Sgt boring.

Oh, selase mlm tuh x leh nak tengok dulu sbb nak tengok Ugly Betty ngan Desperate Housewife kegemaran aku itu. so, malam semalam je boleh tengok, sbb hari rabu takde cite best. Oh, Mmg best crite die. Boleh gelak and emo sorang bile tengok. Paling kelakar part die terjun dalam tempat buangan najis. Ohoo sgt geli.. (Aku rase org lain sume dah tgk, so, x pelah aku crite kat sini.) Walaubagaimanepon, dah tak trill sgt aku tengok sbb dah tau kan jalan crite die camne..

Hmm, memang kesian kan, budak di cacatkan utk jadik pengemis. Kejam sungguh mereka..

No comments:

Blog Widget by LinkWithin