17 March 2009

Akhirnya hantar jugak surat itu

Nih surat permohonan pertukaran ke Kuantan. Akhirnya berjaye jugak aku hantar kepade orang yang berkenaan. Setelah lame dok pikir punye pikir, tunggu punye tunggu. Kesimpulannye amek keputusan, kerje je la ngan gomen nih but mintak tukar ke kuantan cepat2. So sekarang tunggu jela surat permohonan aku tuh diproses.

Aku siap list kan lagi mane2 jabatan kerajaan yang ade kosong kat Kuantan. Punyela penat aku tefon sane sini. Yg kat Dungun n Kemaman sume aku dah call. Tapi x de kosong. But kat Kuantan ade 4 kosong. So, dapat yg mane2 nnt pon aku x kisah la. At least dapat dok Kuantan, dapat la dok ngan Affan yg disayangi.

Insyaallah surat tuh akan melalui 4 orang yg bertanggungjawab meluluskan permohonan aku ni. Bayangkan la berape lame mase yang akan diambik. Aku bajet, paling cepat pon 2 bulan. X pela, yg penting aku akan slalu wat follow up ngan org atas n org JPA. biar diorg pening ngan aku. ahaha, baru cepat sket diorg bertindak.

Yeah, doakan jela cepat dapat tukar ke Kuantan nih.

3 comments:

Evildead_78 @ Setanmati said...

dok dengan Affan yang disayangi jer ker.. huhuhu....

Omecool20 said...

InsyaAllah :-) dpt la tu.

Anonymous said...

afzan,
saya sedang nak memohon untuk balik ke perak - mengikut suami.
saya pun F41. boleh tak afzan bagi tau mcm mn caranya. perlu ke saya cari kekosongan di perak dulu atau biar jer JPA tentukan.
Lagi satu, boleh tak Afzan emelkan surat pertukaran afzan untuk saya jadikan rujukan. saya memang tak ada sumber rujukan nak ikut ni. nk start dari mana lgsung tak ada idea
harap sesangat
emel saya: nomiharon@gmail.com

k, tq

Blog Widget by LinkWithin