22 February 2009

Jumpe Affan


Skang nih kat Bidor. Jumpe Affan kat umah tok Ibu nih.. Sronoknye dapat jumpe anak yg dirindui.. eheh.. Best je main ngan Affan. mmg senang jage die.. die tido, then jage, main2, minum susu, then tido balik. Pastuh suke gelak kuat2 kalo org maik cak-cak ngan die. Hmm, kalo hari2 dapat main ngn Affan kan best. Rase tak mau balik je. Tak nak tinggalkan Affan lagi. Huhu, apekan daye.. mama kene gi kerje.

Ntah bile lah boleh balik Ke kuantan nih. dengar kate kalo application nak mintak tuka nih amek mase smpai setahun. huhu, sanggup ke aku tggu selame tuh. Kesian Afat ngan Affan.. Aku pon dah mcm nk give up dah menunggu lame nih. mmg x sanggup nak dok berjauhan ngan org yg paling aku syg nih..

Minggu nih aku je yg jumpe Affan kat Bidor. Papa x datang. Jauh n die pon byk keje. Mgu depan je la jumpe. papa kenelah dtg KL lagipon Mak aku nak dtg Kl gak amek Affan. Nnt tok ibu hantar Affan ke KL, Pas tu nenek die lak jage kat Kuantan. Cam tulah.. gilir2 jage..

Oklah, aku dah nak balik ke KL nih. Silelah jenguk blog Affan. Cam biaselah, aku upload gambar2 die and video. Papa die lah dok suruh upload gambar. Rindu le tuh kat anak die. 2 minggu x jumpe.

3 comments:

Mummy Dzeiqry et Dzahra said...

afzan,aku tau psl cloth diapers(CD) ni. bagus CD ni,sbb aku ade byk bc psl CD ni tp aku xpenah try lg sbb rsenye x tekejar la aku nk mem basuh byk2 heheh lain la kalo anak aku sorg,plus anak2 aku da besar n mayb xlame lg xpkai diapers da,aku pernah mbeli brg kat kasih saygku tu tp aku bukan member,aku pun ade tgk diorg buat promotion utk CD kt kasihsygku.ko ade Ym /gmail?bley chat

ribbon said...

afzan..

tomei nye affaaaan.. dah bape bulan ek.. masuk 7 ker?



-misa aka mleo

Afzan said...

Affan genap 6 bulan skang. Kalaula dapat jumpe die tiap2 hari.. hmm..

Blog Widget by LinkWithin