17 February 2009

Banyak yang nak ditulis..tapi..

Silelah kagum ngan tablet PC nih ye.. eheheh..

Tapi yg geramnye x leh nak bukak blog. Blog kene BLOCK!! huhu. Boleh tengok je. tuh pon gambar x leh tgk. Geramnye. Notebook sementare dah dapat dah. Tablet PC lagi tuh. giler power. Best gile aku godek2 tablet pc tuh. Mmg idaman aku dari dulu lagik. Tapi x leh bawak balik la..dok kat opis jek. Tuh kene share2 ngn org lain gak..uihh kalo boleh bawak blk, mmg best yg amat2 sgtlah. boleh lukis2 lagi gune pen die. x yah susah2 pakai mouse yg degil.

Ye.. best amat Hp Compact TC4400 ini..Boleh pusing2 n lipat2.

Sebenarnye dlm pale nih dah ade plan nk wat entry ape, tapi disebabkan ssh nk masuk blog. so, x de mase lg nk menulis. nih pon dpt pinjam jap broadband member nih. Maxis broadband yg agak sucks.. kalo korg nk beli, aku rekomenkan beli yg Celcom jela. btul.. Coverage lg bagus.

Fast update psl aku skang:- Skang kene involve dlm system development la pulak. So, keberangkatan ke Putrajaya or Kuantan x dapat ditentukan lg. Maybe smpai system siap which is x tau bape bulan ntah. Kalo x ke Putrajaya pon aku tak kesah asalkan dapat cepat ke Kuantan. Still x denga ape2 kabar lagi psl balik ke Kuantan tuh. Aduss, aku hope cpt2 la dapat pindah.
Oh, affan skang bersame Tok Ibu di Bidor. mama amatlah merindui Affan yg suke gelak kuat2 tuh walopon x kelakar.. hoho..

3 comments:

Milkberry said...

Wahhh bestnya laptop tu!

z|Ha_J said...

mcm tgn aku jer.....

Afzan said...

ye, zaleha.. tgn yg kurus itu mmg tgn ko.. eheh. minum anlene byk2 lg ye..

Blog Widget by LinkWithin