05 January 2009

Kerja..


Mggu depan aku akan ke KL utk lapor diri kat Putrajaya.. hmm.. no idea camne la keje aku nnt. kene keje ngan kerajaan lak.. kene la pakai baju kurung je tiap2 hari. b4 nih keje x banyak pakai baju kurung. Yg ade pon byk dah x padan.. ehhee.. so, dah tempah beberape pasang baju utk gi keje nnt. mase kawen arituh ade beberape pasang yg org hadiahkan yg belum berjahit.. yg tu lah aku gi antar rumah tukang jahit..Mase Afat outstation kat Segamat harituh pon die ade belikan lagi 3 pasang kain..pandai gak husband aku nh pilih kain.. cantik2 yg dibelinye.. eheheh.. semangat la nak gi keje..

Mase aku call org JPA tuh die kate mase lapor diri nnt maybe seminggu kot.. so, nnt bawak Affan sekali. Tok ibu ngan Tok Abah die nak jage mase aku gi keje nnt. Kitorg akan dok umah kat Seri Kembangan je. ade lagi bilik kosong kat atas tu.. and brg2 aku pon sume kat sane lagi. so dok situ jela..

Ok kengkawanku yg di KL.. kalo nak jumpe tuh leh la mggu depan.. dtg la umah aku..

To Azie : ko lom tgk lagi baby aku.. lagipon aku nak tgk perut ko dah besar ke x.. heheh.. umah dekat je kan..

To Fatin : Ko pon lom tgk Affan lagi.. meh le dtg nnt.. aku pon nk tgk Qaseh dah besar mane die..

To Abie & Linda : Aku tau korg sure dtg nye nak tgk Affan nnt kan..

To Lenny : Weh umah aku dekat je ngan umah ko.. x kan x leh dtg kot..

1 comment:

wALLAbiezz said...

sure sure insyallh kite berjumpe nnti ;)

Blog Widget by LinkWithin