30 January 2009

Kalo lah aku ade lap top

Skang kat ofis blom ade keje yg nak dibuat. eheh, so sepanjang hari kitorg akan buat keje suke ati utk memenuhi waktu keje sampai ke ptg. huhu, kdg2 tido, main game, and surf internet yg asek kene block je. Blog pon kene block. huhu, so, boleh bace je blog, x leh nk wat entry. benci btul. dahla byk mase lapang, aku lak byk idea nak memblog, tapi x leh lak. huhu, dahla slalu pinjam gune laptop kengkawan. ehhe, laptop yg selalu jd mangse ialah laptop Azrai ngan Zaleha.. ahahha. sian Azrai aku slalu conquer laptop die, dok main game je n dok bace blog org. ehehe. Kalo ade laptop sendri kan ke best, kat Setiawangsa tuh boleh online. internet nye ade, tapi laptop lak yg x de. kalo x, x delah aku boring dok sesorang. Asek tgk tv je. kalo ade laptop bleh aku update blog. Oh, aku sgt suke tulis blog, rase byk mende nak ditulis skang. bleh menjadi tempat melepaskan perasaan di kale kesunyian. ahah.. dulu aku ade laptop, tapi dah reput dah.. pade usie 7 tahun laptop tuh dah meninggal dunie.. huhu, casing die dah reput2 n x de display lgsg dah. screen die pon dah berkulat. heeho, sgt menakutkan, mcm laptop berhantu. jadi sejak dari itu aku sudah tidak mempunyai laptop. sebelum nih boleh memblog dari pc kat ofis2 yg dulu, tapi kat tmpt keje baru nih, ade ke die block kan blog. oh sgt tidak patut.

Oleh itu.. heehoo, ade ke sesape bermurah ati atau punyai duit yg agak terlebih sebanyak rm due ribu je, silelah bg kat aku utk beli laptop. 2 ribu cukup la kan.. ataupon kalo rase nak sponser laptop kat aku pon boleh. pasti aku balas ngan entry blog yg banyak setiap hari. heehoo.

Apekah la aku merepek. Oh, aku sgt nak laptop. tapi aku tak mampu la pulak nak beli. Dah 3 bulan x bergaji..oklah, aku nak gi Puduraye nih, nak naik bas gi balik Kuantan jumpe suami ngan anak aku. babai sume. Oh, aku mls nak pakai compact powder n lipstic, takot nanti ramai mat indon yg ngorat. benci, slalu pweewit2 kat tepi jln.

No comments:

Blog Widget by LinkWithin