15 December 2008

Lapor diri @ Putrajaya

Surat utk Lapor diri sebagai Pegawai Teknologi Maklumat dah sampai Khamis lepas, 11/12/08.. Dalam surat tuh suruh aku lapor diri 13/01/09 kat JPM Putrajaya. Cube gak call JPA, org yg incharge tuhm tapi asek engage je. dari pagi td aku call sampai tgh hari engage memanjang. mengalahkan nak call ERA je susahnye.. Aku kalo boleh nak mintak ditempatkan kat area Kerteh, Dungun or Kemaman.. mcm2 mane pon aku nak jugak dok Terengganu, kalo boleh la. so that aku leh pindah n dok same ngan Afat, be a perfect family like before.. banyak dugaannye dok berjauhan nih. Risau lak aku.. tengok la.. kalo x dapat gak kat Terengganu. maybe aku akan ikut plan B.. If there's an option la.. yang penting, family tuh diutamakan.. tuh prinsip aku skang.. as a wife, i should be with my husband always and as a mother, i should take care of my baby no matter how hard..

"YA Allah permudahkan lah urusan hidupku, dan Kau peliharakanlah keluarga ku.. Aminn"

3 comments:

Mummy Dzeiqry et Dzahra said...

13/01 ??? bday gue tuh! haha

Laney said...

afzan,
baik sediakan surat mohon pertukaran penempatan tempat bertugas atau penangguhan mula bertugas sebelum lapor diri. senang jpa nak assign tempat nanti. call pn asmah (jpa). email me if u need any help : fadzlina_azmi@yahoo.com

amiza said...

Afzan,best nya dpt keje baru..

Blog Widget by LinkWithin